Kør-selv ferie ved Gardasøen

Spar 39%: 4, 5 eller 8 dage på Hotel Elisa inklusiv halvpension og olivenoliesmagning

  • Måltider Halvpension
fra kr. 829

Med denne kør-selv-ferie til Gardasøen kan I se frem til 4, 5 eller 8 afslappende dage med solskin, fantastisk natur og lækre, italienske delikatesser. Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på et lækkert hotel ved Gardasøen med halvpension, velkomstdrink, olivenoliesmagning og fri adgang til pool. Prisen er lige nu sad ned med 39% og starter fra 829,- pr. person.

I bliver indkvarteret på Hotel Elisa, der er beliggende i den lille landsby Gardola. Turen hertil fra den dansk-tyske grænse tager cirka 13 timer. 

Hotellet skaber de perfekte rammer for en dejlig ferie ved Gardasøen. Fra hotellets smukke terrasse, kan I  glæde jer over den smukke udsigt over Gardasøen og de omkringliggende bjerge. Det grønne, bakkede landskab ved Gardasøens vestbred er smukt, og området er bl.a. kendt for sine økologiske olivenlunde, hvor der produceres udsøgt olivenolie. I kan se frem til at opleve Gardasøens olivenolie, da jeres ophold inkluderer en lækker olivenoliesmagning.

Hvis i får brug for at blive kølet ned,  kan I snuppe en forfriskende dukkert i hotellets pool. Opholdet er inklusiv halvpension, så I rigtig bliver forkælet. Derudover råder hotellet over tre tennisbaner, en legeplads og et børnebassin.

Kør-selv-ferie ved Gardasøen

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne ferie.

Destinationen for jeres ferie, landsbyen Gardola, er en lille landsby, hvor I i bymidten finder hyggelige caféer og pizzeriaer. Der er heller ikke langt til Gardasøens bred. Her er der fine strande og masser af sjove vandsportsaktiviteter for hele familien. Glem heller ikke at besøge de omkringliggende byer som Limone, Campione og Salo, der hver især har deres helt egen charme.

I kan vælge mellem et dobbelt-, 3-personers- eller 4-personers værelse. Alle værelserne er udstyret med TV, telefon, værdiboks og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. I har desuden en altan, hvorfra I har udsigt over Gardasøen.

 

deal-screenshot

gga