fra kr. 749

Med denne kør-selv-ferie til Gardasøen kan I se frem til 4, 5 eller 8 afslappende dage med solskin, fantastisk natur og lækre, italienske delikatesser.

I kan vælge mellem 4, 5 eller 8 dage på Hotel Elisa inkl. halvpension, velkomstdrink, olivenoliesmagning og fri adgang til pool. Pris fra 749,- pr. person.

I bliver indkvarteret på Hotel Elisa, der er beliggende i den lille landsby Gardola. Turen hertil fra den dansk-tyske grænse tager cirka 13 timer. 

Hotellet skaber de perfekte rammer for en dejlig ferie ved Gardasøen. Glæd jer til at nyde udsigten over den smukke Gardasø på hotellets flotte terrasse. Det grønne, bakkede landskab ved Gardasøens vestbred er smukt, og området er bl.a. kendt for sine økologiske olivenlunde, hvor der produceres udsøgt olivenolie. I kan se frem til at opleve disse, da jeres ophold inkluderer en lækker olivenoliesmagning.

Hvis i får brug for at blive kølet ned,  kan I snuppe en forfriskende dukkert i poolen. Opholdet er inklusiv morgenmad, som I spiser i hotellets restaurant, og under hele jeres ophold bliver forkælet halvpension. Derudover råder hotellet over tre tennisbaner, en legeplads og et børnebassin.

Kør-selv-ferie ved Gardasøen

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne ferie.

Destinationen for jeres ferie, landsbyen Gardola, er en lille landsby, hvor I i bymidten finder hyggelige caféer og pizzeriaer. Der er heller ikke langt til Gardasøens bred. Her er der fine strande og masser af sjove vandsportsaktiviteter for hele familien. Glem heller ikke at besøge de omkringliggende byer som Limone, Campione og Salo, der hver især har deres helt egen charme.

I kan vælge mellem et dobbelt-, 3-personers- eller familieværelse. Alle værelserne er udstyret med TV, telefon, værdiboks og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. I har desuden en altan, hvorfra I har udsigt over Gardasøen.

gardasen hotel

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning