En ferie i Prag er aldrig en dum ide. Prag, hovedstaden i Tjekkiet, er en af de smukkeste byer i Østeuropa, og kælenavnet Den Gyldne stad understreger dette!

Prags byliv er sprudlende, men samtidig er en gåtur i den historiske bymidte som en rejse tilbage til svundne tider. Med brostensbelagte gader, smukke gamle huse og selvfølgelig den verdenskendte Karlsbro er Prag et charmerende bekendtskab, og så har byen også en fascinerende kulturhistorie. Fra Petřín-højen kan I nyde den smukke udsigt over byen og I kan gå tur langs Moldau-floden. Prags centrum er blandt andet kendt for sine mange krystal- og glasbutikker, og på den anden side af floden Moldau finder I Prags historiske borg samt Wallenstein-paladset med de tilhørende slotshaver.

Prag er også en af Europas billigste storby, hvilket gør den endnu mere attraktiv at besøge.

Ferie i Prag

Med dette tilbud bliver I indkvarteret på det 4-stjernet Pentahotel Prague, som ligger lige ved siden af Karlin og ud til floden. Metroen kan hurtigt tage jer hvorhen I ønsker det.

Pentahotel er et moderne 4-stjernet hotel med store dobbeltværelser og hyggelig indretning i hotellets lobby, lounge og bar. Jeg har fundet datoer på dette hotel med to nætter eksempelvis i midten af februar fra 514,- pr. person. Men det er muligt at finde andre datoer til lignende priser via Trivago.dk.

Hvis ikke I vil benytte jer af tilbudet som et kør-selv tilbud, er det muligt at finde billige flybilletter til Prag på Kiwi.com. Fra 11.-13. februar kan billetterne fåes tur/retur fra 800,-

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning