fra kr. 899

Verden er skøn, og rejsemulighederne er uendelige! Men nogle gange behøver man slet ikke rejse så langt for en dejlige ferie. Denne miniferie går nemlig til den smukke, danske ø Rømø. Her kan I se frem til 3 dages afbræk i idylliske omgivelser på strandhotel inkl. 3-retters middage på begge aftener, 1 flaske vin på værelset og morgenmad. Pris fra 898,- pr. person. Perfekt ferie på Rømø?

Jeres ophold inkluderer overnatning på Hotel Lakolk, der er Rømøs eneste strandhotel med en enestående beliggenhed direkte ved Lakolk Strand, som er Europas bredeste sandstrand. På hotellet er der en legeplads, cykeludlejning og en restaurant, hvor jeres morgenmad samt 2 x 3-retters middage bliver serveret. Hvis solen skinner, og I hellere vil nyde maden udenfor, så kan I gøre det på hotellets store terrasse. Jeres hotel er belligende på øens nordlige side, hvor I også finder de fleste af øens shoppingmuligheder og caféer.

Rømø ligger i Vadehavet, og det er den perfekte destination, hvis I ønsker en miniferie i et naturskønt område. På den 10 kilometer lange strækning over dæmningen, som forbinder Rømø til fastlandet, kan I nyde et unikt syn over Vadehavet, hvor der året rundt går hundredevis af får og græsser på skråningerne. Rømøs natur er domineret af klitter og åbne vidder, og I kan glæde jer til at gå smukke ture ved Vesterhavet eller udforske øen til hesteryg.

Ferie på Rømø ved Lakolk Strandhotel

Hvis I synes, Rømø lyder som den perfekte miniferie, så klik ind på Travelbird.dk.

Rømø er placeret i Vesterhavet ud for den sønderjyske kyst. Øen er forbundet med Jylland via en 10 kilometer lang dæmning, hvilket gør køreturen til Rømø til en speciel oplevelse. Fra Aarhus tager turen ca. 2 timer i bil, mens det fra København tager ca. 3½ time.

Bonusinfo: Hvis I tager til Rømø den første weekend i september, 1. – 3. september, så kan I opleve den store dragefestival. Dragefestivallen på Rømø 2017 finder faktisk sted lige foran jeres hotel på Lakolk strand.

rømø 4
Kilde: Rømø-Tønder Turistforening

 

deal-screenshot

Lakolk1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning