Miniferie på Rømø

Ferielejligheder med plads op til 6 personer - kan bookes frem til december

  • Hotel Enjoy Resorts Rømø
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 2539

Rømø ligger i Vadehavet, og det er den perfekte destination, hvis I ønsker at holde ferie i Danmark i et naturskønt område. På den 10 kilometer lange strækning over dæmningen, som forbinder Rømø til fastlandet, kan I nyde et unikt syn over Vadehavet, hvor der året rundt går hundredevis af får og græsser på skråningerne. Rømøs natur er domineret af klitter og åbne vidder, og I kan glæde jer til at gå smukke ture ved Vesterhavet eller udforske øen til hesteryg.

Med dette tilbud, fra Travelbird.dk, kan I leje et sommerhus på Rømø i enten 2, 4 eller 7 nætter. Tilbuddet inkluderer adgang til det 2.600 m2 store wellnesscenter samt 2 fiskespa-behandlinger per. booking. De små kan give den gas i det indendørs vandland.

Ferie på Rømø ved Enjoy Resort

Hvis I synes, Rømø lyder som den perfekte miniferie, så klik ind på Travelbird.dk.

Der er to typer af lejligheder at vælge imellem i bookingprocessen. Den største har plads op til 4 voksne og 2 børn.
Begge typer lejligheder er indrettet med køkken, opholdsstue samt terrasse eller altan. Her er også vaskemaskine med indbygget tørretumbler.

Bonusinfo: Hvis I tager til Rømø den første weekend i september, 7. – 9. september, kan I opleve den store dragefestival. Dragefestivallen på Rømø 2018 finder faktisk sted lige foran jeres hotel på Lakolk strand. Der er desuden også ledige datoer i december, så I kan tage til Rømø på juleferie.

deal-screenshot

rømø