fra kr. 1679

Jeg bliver aldrig træt af Italien! Og jeg bliver aldrig træt af Toscana, der med sit postkortskønne landskab, gæstfrie folkefærd og fænomenale køkken bliver ved med at imponere. Med denne rejse kan du glæde dig til det hele.

5, 7 eller 10 overnatninger på toscansk landsted inkl. morgenmad, velkomstdrink, 1 x 3-retters middag med 1 glas vin og 1 x madlavningskursus. Pris fra 1679,- pr. person. 

I bliver indkvarteret på Borgo Giusto, et toscansk landsted, der blev opført i det 17. århundrede. Hotellet har bevaret sin autentiske charme, men mangler ikke noget, når det kommer til moderne bekvemmeligheder. Opholdet er inklusiv morgenmad og 1 x 3-retters middag , som I nyder i hotellets restaurant. Hvis I trænger til at slappe af, så råder hotellet over en flotte have, som I kan gå en tur i, eller I kan dase ved poolen. Hotellet har et wellness-område med sauna, boblebad og dampbad, som I kan besøge mod gebyr.

Udover gourmetmiddag så indeholder jeres ferie også et madlavningskursus. Her lærer I at lave ægte, italiensk mad efter alle kunstens regler. I kan vælge at tage kurset om morgenen og nyde jeres kreationer til frokost, eller kaste jer ud i det om eftermiddagen, og spise herlighederne til aften.

Ferie i Toscana med gourmetmiddag og italiensk madlavningskursus

Klik ind på Travelbird.dk, hvis dette lyder som den helt perfekte ferie for jer.

Borgo Giusto ligger i naturskønne omgivelser midt i Toscana. Køreturen fra den dansk-tyske grænse hertil tager cirka 16 timer.

Hvis I troede, at denne ferie ikke kunne blive mere autentisk, så var det blot, fordi I ikke have hørt om hotellets værelser. Hvert værelse har nemlig sin egen fortælling. F.eks. boede landsbyens postbud på ét værelse og den lokale maler på et andet – og hotellets personale kan alle historierne! Værelserne er hyggeligt indrettet med TV, telefon, minibar og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle værelser har desuden egen altan.

burgo giosto

 

 

 

deal-screenshot

toscana
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning