Ferie i Kroatien

En uges ferie i ferielejlighed lige ud til havet, inkl. fly

  • Hotel Laguna Molindrio
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1048

En ferie i Kroatien er en skøn ide, og det er også billigt! Denne gang er det lykkedes mig at sammensætte en uges ferie i Zadar for blot 1.048,- per person, hvis I er to, der rejser sammen. Zadar ligge omtrent midt i Kroatien og lige ud til Adriaterhavet.

Rejsen gælder for perioden 2. juni til 9. juni, men I hvis tidspunktet ikke passer jer, kan I prøve at lege med datoerne og se om I kan skabe et lige så godt tilbud i en anden periode.

Flyet afgår fra Københavns lufthavn og flyver direkte til Zadar. I kan finde flybilletterne her på Momondo.dk.
I Zadar kan I eksempelvis bo på Apartments Marina, som ligger blot 50 meter fra nærmeste strand. Ferielejlighederne er simple, men I finder, hvad I har brug for her, inklusiv gratis wifi.

Billeder af Hotel Laguna

Ferie i Kroatien

Det er dog også muligt at finde lidt mere luksus i Zadar, og stadig til en fornuftig pris. Se bare det firestjernet hotel herunder. Eller hvis det skal være helt vildt, så måske det femstjernet spahotel? 

Hotel Laguna

Inklusiv morgenmad

En uges ophold + fly fra 1.699,-

Book hotel

 

Falkensteiner Hotel & Spa Ladera

Femstjernet spahotel med morgenmad

En uges ophold + fly fra 7.281,-

Book hotel

Og så er I vist ellers også klar til at tage på ferie i Kroatien. De lange sandstrande, dragende klippeformationer, berigende kultur og ikke mindst lave priser venter på jer.

deal-screenshot