fra kr. 449

Tysklands andenstørste by byder på mange farverige og underholdende oplevelser: Den berømte og berygtede Reeperbahn, byens berømte gade, hvor nattelivet udfolder sig, barokkirken St. Michaelis, Hamburgs signaturvartegn, og shoppinggaden Moenckebergstrasse. Og byen ligger blot få timers kørsel fra Danmark, så det er den perfekte destination for en storbyferie.

Med dette tilbud får du, udover hotel og lækker morgenmadsbuffet, også entré til Hamburg Dungeon. Denne live attraktion tager jer igennem 600 år af Hamborgs allermørkeste historie. Dygtige skuespillere tager jer med på en 90 minutter lang rundtur i Hamborgs skumle og uhyggelige fortid. Turen starter med en tur i den gamle middelalder-elevator, der knirker en masse og måske er lidt i stykker hist og her, men som forhåbentlig transporterer jeg sikkert ned til al den uhyggelige sjov, der venter jer.

Om turen skriver Travelbird: “Undervejs på turen i den mørke kælder møder I kendte karakterer som den hovedløse pirat Klaus Störtebeker og røverne fra den store brand i 1842, og I kommer til at opleve de Fortabtes Labyrint, den dødbringende pest og ikke mindst det frygtindgydende torturkammer. Skal pulsen endnu mere op, kan I glæde jer til fritfalsdtårnet “Drop Dead”, og som noget helt nyt kan I også selv være med til at smugle stjålne varer på en tempofyldt og begivenhedsrig sejltur i havnen”.

Jeg har samlet mine bedste tips til byen i artiklen: ‘Hamborg -de bedste tips til en weekendtur’.

Ferie til Hamborg

Skynd jer ind til Travelbird.dk, hvor I finder denne storbyferie.

I bliver indkvarteret på Cityhotel Monopol Hamburg, der ligger i Hamborgs populære Reeperbahn-kvarter. Det er i gåafstand til bl.a. Hamborg Museum og havnen, og tæt på offentlig transport. Fra hotellet kan I gå til Hamburg Dungeon på en halv time eller tage bussen, der kun tager et kvarter. Den nærmeste metrostation, St. Pauli, ligger kun 400 meter væk.

Opholdet er inklusiv en lækker morgenmadsbuffet (mellem kl. 6.00 og 11.00). Hotellets råder over en restaurant, hvor I kan stille sulten i løbet af dagen, og om aftenen kan I slappe af med en kold øl i hotelbaren. Derudover har hotellet en dejlig sommerterrasse.

Jeres moderne værelse har kabel-TV og eget badeværelse med gratis toiletartikler. Der er wi-fi på værelset, som er gratis 1 time om dagen.

Turen fra Danmark til hotellet tager omkring 2 ½ time, og fra København er det cirka 5 timers køretur.

Famous Hamburger Landungsbruecken with harbor and traditional pa

 

 

 

deal-screenshot

hamborg fmap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning