fra kr. 339

En ferie i Amsterdam er bare aldrig en dårlig idé! Jeg har efterhånden besøgt byen mange gange, og jeg bliver aldrig træt af byen. Det må afgjort være en af de skønneste storbyer i Europa. Den hyggelige atmosfære, kanalerne, de små caféer og de mange shoppingmuligheder. Det er en af de mest populære hovedstæder at tage på storbyferie i i Europa, og det er forståeligt. Alt er i gå-afstand, og hvis du bliver træt i benene, så kan du hoppe på en kanalrundfart og opleve den skønne by fra vandet af.

Med dette tilbud bor I på Teleport Hotel Amsterdam, der ligger tæt på Sloterdijk-stationen. Herfra kommer I hurtigt ind til hovedbanegården og alle Amsterdams attraktioner og seværdigheder. Hotellet har døgnåbent reception, gratis parkering, og I kan leje cykler ved hotellet.

Jeres 24 m² store studiolejlighed har plads til 2 personer, og her et lille tekøkken med køleskab, mikroovn, kaffemaskine og elkedel. Her er også et fladskærms-TV samt eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.

Ferie i Amsterdam i egen studiolejlighed

Det er på Travelbird.dk, at I kan booker jeres rejse. Der er omkring 600 kilometer fra den dansk-tyske grænse til Amsterdam, så I kan sagtens lave en kør-selv-ferie ud af det. Hvis I hellere vil flyve dertil, så kan i finde afgange her: Fra København, fra Aalborg og fra Billund.

Jeg har samlet mine bedste tips og tricks til byen i artiklen ‘De bedste tips til Amsterdam‘. Her kan du læse om kulturelle seværdigheder i byen, det legendariske natteliv, shopping og meget mere.

 

 

 

deal-screenshot

Ferie i Amsterdam
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning