fra kr. 546

Den tjekkiske hovedstad Prag bliver besøgt af flere og flere hele tiden og er efterhånden ved at blive en af de allerhotteste storbyer at besøge. Og nu har du chancen for at opleve denne fantastiske by fra det femstjernet Hilton hotel, som ligger centralt i Prag. Og så er der penge at spare lige nu, næsten en fjerdedel af prisen på en weekend i slutningen af januar.

Med andre ord, så får du en femstjernet storbyferie i Prag. Hotellet ligger tæt på flere metrostationer og med suveræn udsigt til Moldau-floden.

Femstjernet storbyferie i Prag på Hilton hotel

Navnet Hilton antyder luksus i mange øre. Og I bliver heller ikke snydt på dette Hilton hotel i Prag. Der er wellness muligheder, swimmingpool, fitness, squashbane og eget kasino. I har også mulighed for at spise på hotellet, både morgen og aften eller benytte hotellets bar.

Der er med andre ord utallige af muligheder alene på hotellet. Og så har I hele Prag lige ude foran jeres dør, som bare venter på at blive udforsket af jer.

I kan eksempelvis komme hertil med fly. Det bør ikke koste meget mere end 1.000 kr at flyve direkte fra København til Prag, tur/retur naturligvis.

deal-screenshot

capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning