Fede hoteller i Rotterdam

Find inspiration til hoteller og seværdigheder på storbyferie i Europas mest moderne storby

  • Hotel Hotel Marriott Rotterdam
  • Stjerner
p.p. from kr. 945

Rotterdam er en af Europas mest moderne og hippe byer. Den betagende skyline, den imponerende Erasmus-bro, den store havn og den typiske hollandske arkitektur med kanaler og hyggelige huse. Derfor er der naturligvis også mange fede hoteller i Rotterdam, se bare oversigten her i denne deal til en af de mest spændende byer i Europa.
Du kan også springe direkte til oversigten over Rotterdams seværdigheder og købe entre til dem via Tiqets.com.

Okay, Rotterdam er på ingen måder den billigste by at holde storbyferie i. Flybilletter dertil kan være lidt dyre, og oftest er det næsten billigere at lande i Amsterdam eller Eindhoven og så tage transport videre til Rotterdam. I kan dog være heldige at finde billige direkte fly fra København til Rotterdam. Kig bare på Momondo.dk.

Og nu til de fede hoteller i Rotterdam

Hvis I vil på storbyferie i Rotterdam, så er det værd at gå efter et hotel i centrum og tæt på havnen. Jeg har fundet flere muligheder herunder, som der ofte er tilbud på.

Marriott Hotel Rotterdam

Vi kan lige så godt starte fra toppen af med det femstjernet Marriott Hotel med den lækre udsigt. En nat her kan lige nu fås på tilbud til 945,- for et dobbeltværelse.

Mainport Hotel Rotterdam

Men et andet femstjernet hotel, Mainport Hotel, gør det mindst lige så godt med udsigten direkte til den store havn. En nat her koster lige nu 1005,- for et dobbeltværelse.

Hotel Nhow Rotterdam

En af mine favoritter er Nhow Rotterdam. Nhow-kæden har hoteller mange steder rundt om i Europa, som udmærker sig med sin unikke indretning, se bare her under. Et dobbeltværelse her er lidt billigere; 648,- pr. nat.

Vil du selv prøve at gå på opdagelse i Rotterdams fede hoteller, så kan du kigge på Trivagos hoteloversigt HER.

Find billetter til Rotterdams seværdigheder


Havnecruise i Rotterdam

75 min rundtur i Europas største havn

99,-

Book billet

Rotterdam velkomstkort

Fri transport og rabat på museer

82,-

Book billet

Rotterdam miniworld

Spring køen over

86,-

Book billet

Kinderkijk

Bådrundtur i Rotterdam, 4 timer

130,-

Book billet

deal-screenshot

RotterdamS