Tysklands andenstørste by byder på mange farverige og underholdende oplevelser: Den berømte og berygtede Reeperbahn, byens berømte gade, hvor nattelivet udfolder sig, barokkirken St. Michaelis, Hamborgs signaturvartegn, og shoppinggaden Moenckebergstrasse. Tag på miniferie i Hamborg!

Med dette tilbud får du, udover hotel, morgenbuffet, en flaske vin og fri afbenyttelse af sauna, også billet til udstillingen Miniatur Wunderland Hamburg, der er en modeljernbaneudstilling i Speicherstadt i Hamburg. Det 1.300 m² store anlæg er med cirka en million besøgende om året en af de populæreste seværdigheder i Hamborg, ja faktisk hele Tyskland. Det er en fantastisk miniverden, som tager turen igennem et imponerende landskab. Oprindeligt tog gengivelserne udgangspunkt i Hamborg og Tyskland, men er nu også udvidet med Alperne, Skandinavien og USA. Den imponerende tur går gennem bjerglandskaber, gigantiske fodboldstadioner og sjove detaljer som Pippi Langstrømpes Villa Villekulla. Udstillingen er et hit for alle aldre!

Jeg har samlet mine bedste tips til Hamborg i artiklen: Hamborg – de bedste tips til en weekendtur.

Fed miniferie i Hamborg

Travelbird.dk finder du Hamborg-tilbuddet. I overnatter på Hotel Kreuzer, der ligger i Wedel ca. 20 minutters kørsel vest for Hamborg, men det er meget let at komme ind til byen med offentligt transport.

Inkluderet i tilbuddet er morgenmadsbuffeten, der er åbent fra klokken 06.00-11.00. Derudover har I fri adgang til hotellets sauna, og I får en gratis flaske mousserende vin –  sekt, den traditionelle tyske mousserende vin – ved at henvende jer i hotellets bistro.

Hotellets værelser er indrettet med TV, eget bad og toilet, og værelserne er lydisolerede, så I er sikret en god nats søvn.

Hamburg shutterstock

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning