Fashionhotel i Amsterdam

2 nætter på cool designhotel, hvor hvert værelse er et kunstværk

  • Hotel Hotel The Exchange
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1122

Med museer i verdensklasse, sjove festivaler, afslappede barer, livemusik, teater og skønne restauranter er der masser at tage sig til under et besøg i Hollands hovedstad! Jeg har fundet dette tilbud til dig på et sjovt og anderledes fashionhotel i Amsterdam, så du kan opleve alt, hvad denne storby har at byde på.

En sejltur på kanalerne er et must – se Amsterdam fra en anden side på en virkelig hyggelig og romantisk måde. Hvis du væbner dig med tålmodighed er det også helt specielt at opleve et besøg i Anne Franks hus, men vær opmærksom på, at der er lang kø for at komme ind! Og så er der naturligvis museerne, vælg et eller flere ud… Er du mest til ostemuseum, Rembrandt, arkitekturmuseum, arkæologi, pibemuseum eller noget helt andet? Amsterdam er bestemt en museumsby af de helt store – du kan også være heldig at finde en særudstilling, når du er i byen.

Men for at opleve alle disse skønne ting, byen byder på, skal I naturligvis have et sted at sove om natten, og jeg har fundet et rigtig cool hotel på Trivago.dk.

Fashionhotel i Amsterdam

I bliver indkvarteret på det meget specielle Hotel The Exchange, som ligger helt centralt i Amsterdam, så I kan komme ud og opleve alle byens spændende seværdigheder. Hotellet er dog en kæmpe oplevelse i sig selv, for de 61 værelser er alle vidt forskellige fra hinanden. De er hver især udfærdiget i samarbejde med designere fra Amsterdam Fashion Institute, så på dette hotel venter dig en særlig oplevelse, når du skal have en pause fra byen og hvile benene 🙂

deal-screenshot

Capture