Hvide sandstrande, azurblåt hav og solskin. Det er kulisserne, der danner rammerne for Promised Land Lodge, der ligger 1 kilometer fra landsbyen Kizimkazi Mtendeni på den sydlige del af Zanzibar.

Den lille ø Zanzibar tilhører Tanzania, der er placeret i Østafrika. Her kan I tilbringe en uforglemmelig ferie. Zanzibar er hele året et populært turistmål, især på grund af de dejlige sommerlige temperaturer hele året.

Promised Land Lodge har en fantastisk udsigt ud over havet, og i kan se frem til en ferie i postkort-venlige omgivelser. Samtlige værelser på dette traditionelle lodge på Zanzibar har lokalt fremstillede møbler. Sengene er draperet med myggenet, og der er udendørs badeværelse. De fleste af værelserne har udendørs opholdsområde samt havudsigt.

Her er også en restaurant med en mindre menu, som fokuserer på lokale retter fra Zanzibar samt fiske- og skaldyrsretter. Og I kan selvfølgelig også nyde drinks i strandbaren. Slappe af på en af liggestolene eller i en hængekøje på det private strandområde, mens I nyder det blå hav.

I kan også kaste jer over aktiviteter som snorkling, cykling, fiskeri eller dykning. Personalet står klar til at hjælpe jer med at arrangere udflugter.

Fantastisk hytte på Zanzibar

Det er på Trivago.dk, at I finder dette tilbud. Og på Momondo.dk kan I finde flybilletter til Zanzibar lufthavn, som er placeret lidt over en times kørsel fra Promised Land Lodge.

33388140(2)

 

 

 

deal-screenshot

zanzibar
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning