fra kr. 234

Bali, den indonesiske ferieø er blevet et populært paradis for både europæere og asiater, som et af de ultimative steder for godt vejr, smuk natur og afslapning. Uanset om du er til dykning i det blå balihav, eller mere til cykelture i det bakkerige landskab, så er Bali et sted du også kan få oplevelser. Er du mere til fred og ro? Så har Bali også mange spa og wellness faciliteter, så du kan slappe fuldstændig af.

Vil du også til et sted med palmetræer, solgaranti og mulighed for både aktiviteter og ren afslapning? Så har jeg fundet et hoteltilbud til dig på Bali, hvor du sparer penge nok til at drømmeferien kan blive mulighed.

Spar 2/3 på 4 stjernet hotel på sydkysten af Bali

Hotels.com kører udsalg for tiden, hvor du kan spare op mod 50%, men graver man lidt længere ned, så kan man faktisk spare endnu mere. Du sparer nu 70% på The ONE Legian Hotel, et 4 stjernet hotel, placeret perfekt tæt på både strand og byen Kuta. Så du både kan gå ture i naturen, og opleve byens mange restauranter og butikker i fred. Og til den pris, så er der lidt ekstra til enten flybilletten, eller en ekstra lækker middag eller 2 på hotellets restaurant. God tur med dette Bali tilbud!

Bali_Palmen_Abends 899

 

Spar 70% på 4 stjernet hotel på Bali

Pris: Fra 234kr per person

deal-screenshot

60
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning