fra kr. 4944

Er I ved at planlægge en kør selv ferie til Gardasøen her til sommer? Så skal I læse med her. Jeg har nemlig fundet et rigtig godt tilbud på den 4-stjernede campingplads Altomincio Family Park. Her finder I et spændende poolområde med vandrutsjebane og lagune. Her er også et børnediskotek, et lejeområde samt fodboldbaner og mulighed for at ride på hesteryg. Altså alt børnene drømmer om. Fra campingpladsen er I kun 7 kilometer fra Gardasøen og 22 kilometer fra den hyggelige by Verona.

Men der er ved at være udsolgt på de fleste datoer, så du skal være hurtigt ude. Der er lige et par ledige afbudsrejser samt ledige datoer i august og efteråret.

Familievenlig campingferie ved Gardasøen

Campingpladsen Altomincio Family Park har som sagt alt, hvad børnene drømmer om: Et poolområde med 3 svømmebassiner, en lagune og vandrutsjebaner. Her er også en biograf, en sports- og legeplads, en ‘crazy golf’-bane, et børnediskotek, legeområde og meget mere. I er desuden tæt på forlystelsenparken Gardaland. Campingpladsen er derfor et fantastisk valg for småbørnsfamilier.

For de voksne, finder I på campingpladsen et supermarket, 2 barer og flere forskellige restauranter, der serverer autentiske italienske retter. På campingpladsen kan I desuden forkæle jer selv og ungerne med ægte italiensk gelato-is eller pandekager med nutella eller is.

Campingpladsens overnatningsmuligheder består af mobile homes af forskellige slags i forskellige størrelser.

Dette er et kør-selv tilbud, men I kan finde billige flybilletter til Verona lige her. Køretid til Gardasøen fra den dansk-tyske grænse ved Padborg er 14 timer.

Se mine andre kør selv ferier lige her. Se flere ferier ved Gardasøen her.

deal-screenshot

ital
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning