Familievenlig campingferie ved Gardasøen

1 uges solferie i mobile home på Camping Altomincio Family Park ved Gardasøen

  • Hotel Camping Altomincio Family Park
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 949

Er I ved at planlægge en kør-selv-ferie til Gardasøen her til sommer? Så skal I læse med her. Jeg har nemlig fundet et rigtig godt tilbud på den 4* campingplads Altomincio Family Park. Her finder I et spændende poolområde med vandrutsjebane og lagune. Her er alt, hvad børnene drømmer om. Fra campingpladsen er I kun syv kilometer fra Gardasøen og 22 kilometer fra den hyggelige by Verona.

Familievenlig campingferie ved Gardasøen

Campingpladsen Altomincio Family Park har som sagt alt, hvad børnene drømmer om: et poolområde med tre svømmebassiner, en lagune og vandrutsjebaner. Her er også en biograf, en sports- og legeplads, en ‘crazy golf’-bane, et børnediskotek, legeområde og meget mere. I er desuden tæt på forlystelsenparken Gardaland. Campingpladsen er derfor et fantastisk valg for småbørnsfamilier.

For de voksne finder I på campingpladsen et supermarked, to barer og flere forskellige restauranter, der serverer autentiske italienske retter. På campingpladsen kan I desuden forkæle jer selv og ungerne med ægte italiensk gelato-is eller pandekager med nutella eller is.

Campingpladsens overnatningsmuligheder består af mobile homes af forskellige slags i forskellige størrelser.

Dette er et kør-selv tilbud, men I kan finde billige flybilletter til Verona lige her. Køretid til Gardasøen fra den dansk-tyske grænse ved Padborg er ca. 14 timer.

Se flere campingferier

deal-screenshot

deal-camping