fra kr. 1152

Er I ved at planlægge en kør selv ferie til Gardasøen her til sommer? Så skal I læse med her. Jeg har nemlig fundet et rigtig godt tilbud på den 4-stjernede campingplads Altomincio Family Park. Her finder I et spændende poolområde med vandrutsjebane og lagune. Her er også et børnediskotek, et lejeområde samt fodboldbaner og mulighed for at ride på hesteryg. Altså alt børnene drømmer om. Fra campingpladsen er I kun 7 kilometer fra Gardasøen og 22 kilometer fra den hyggelige by Verona.

Familievenlig campingferie ved Gardasøen

Campingpladsen Altomincio Family Park har som sagt alt, hvad børnene drømmer om: Et poolområde med 3 svømmebassiner, en lagune og vandrutsjebaner. Her er også en biograf, en sports- og legeplads, en ‘crazy golf’-bane, et børnediskotek, legeområde og meget mere. I er desuden tæt på forlystelsenparken Gardaland. Campingpladsen er derfor et fantastisk valg for småbørnsfamilier.

For de voksne, finder I på campingpladsen et supermarket, 2 barer og flere forskellige restauranter, der serverer autentiske italienske retter. På campingpladsen kan I desuden forkæle jer selv og ungerne med ægte italiensk gelato-is eller pandekager med nutella eller is.

Campingpladsens overnatningsmuligheder består af mobile homes af forskellige slags i forskellige størrelser.

Dette er et kør-selv tilbud, men I kan finde billige flybilletter til Verona lige her. Køretid til Gardasøen fra den dansk-tyske grænse ved Padborg er 14 timer.

Se mine andre kør selv ferier lige her. Se flere ferier ved Gardasøen her.

deal-screenshot

campo