Familievenlig campingferie i Kroatien

1 uges solferie i mobilehome på lækker campingplads i Kroatien

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Camping Park Umag
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 949

Har I besluttet jer for at pakke bilen og køre sydpå til foråret eller sommer? Men har I ikke helt besluttet, om I skal dreje til højre eller venstre, når I har passeret München? Så kan jeg anbefale at køre mod øst – ned til Kroatien. Kroatien er nemlig en undervurderet feriedestination, der minder meget om Italien, men hvor man får meget mere ferie, mad og oplevelser for pengene. I Kroatien venter jer dejligt vejr, smukke strande med klart, blåt vand, lækker middelhavsmad og hyggelige middelalderbyer.

Jeg har her fundet et rigtig godt rejsetilbud på en 4*campingplads i byen Umag, der ligger på Istrien-halvøen. Og dette er en ferie, jeg kan virkelig stå inde for! Jeg har nemlig selv tilbragt en uge på denne campingplads i Kroatien og havde en skøn sommerferie!

Nu når I er i Kroatien, skal I næsten bruge en dag eller to på at lidt længere sydpå og opleve den smukke nationalpark Krka med de mange vandfald. Læs min artikel om Krka lige her.

Fra den dansk-tyske grænse ved Padborg tager det 14,5 timer at køre til Umag.

Familievenlig campingferie i Kroatien

Tilbuddet er til den 4* campingplads Camping Park Umag, der ligger direkte ud til havet og derfor tilbyder et hav af spændende vandsportaktiviteter. Campingpladsen er af den større slags med 3036 standpladser, og på campingpladsen finder I derfor både et supermarked, flere forskellige restauranter, en bar og et vaskeri. Campingpladsen har desuden et enormt poolområde med tre forskellige pools, et spændende piratskib og vandrutsjebaner. I kan også prøve kræfter med aktiviteter som bueskydning, tennis, ridning eller leje cykler og køre en tur. Fra campingpladsen er der ni kilometer ind til den hyggelige Umag by.

Med dette tilbud kommer I til at bo i et mobilehome, der har plads til op til syv personer (dog maks. fire voksne) samt egen terrasse og air condition. Her har I desuden også jeres eget badeværelse samt et fuldt udstyret køkken.

Dette er et kør-selv tilbud. Nærmeste lufthavn ligger 79 kilometer fra campingpladsen i Pula. Find flybilletter her.

Se flere campingferier

deal-screenshot

Udklip