fra kr. 1176

Har I besluttet jer for at pakke bilen og køre syd på til sommer? Men har I ikke helt besluttet, om I skal dreje til højre eller venstre, når I har passeret München? Så kan jeg anbefale at køre mod øst, ned til Kroatien. Kroatien er nemlig en undervurderet sommerferiedestination, der minder meget om Italien, men hvor man får meget mere ferie, mad og oplevelser for pengene. I Kroatien venter jer dejligt vejr, smukke strande med klart, blåt vand, lækker middelhavsmad og hyggelige middelalderbyer.

Jeg har her fundet et rigtig godt rejsetilbud på en 4-stjernet campingplads i byen Umag, der ligger på Istrien-halvøen. Og dette er en ferie, jeg kan virkelig stå inde for! Jeg har nemlig selv tilbragt en uge på denne campingplads i Kroatien og havde en skøn sommerferie!

Nu når I er i Kroatien, skal I næsten bruge en dag eller to på at lidt længere sydpå og opleve den smukke nationalpark Krka med de mange vandfald. Læs min artikel om Krka lige her.

Fra den dansk-tyske grænse ved Padborg tager det 14,5 timer at køre til Umag.

Familievenlig campingferie i Kroatien

Tilbuddet er til den 4-stjernede campingplads Camping Park Umag, der ligger direkte ud til havet og derfor tilbyder et hav af spændende vandsportaktiviteter. Campingpladsen er af den større slags med 3036 standpladser, og på campingpladsen finder I derfor både et supermarked, flere forskellige restauranter, en bar og et vaskeri. Campingpladsen har desuden et enormt poolområde med 3 forskellige pools, et spændende piratskib og vandrutsjebaner. I kan også prøve kræfter med aktiviteter som bueskydning, tennis, ridning eller leje cykler og køre en tur. Fra campingpladsen er der 9 kilometer ind til den hyggelige Umag by.

Med dette tilbud kommer I til at bo i et mobile home, der har plads til op til 7 personer (dog max 4 voksne) samt egen terrasse og air condition. Her har I desuden også jeres eget badeværelse samt et fuldt udstyret køkken.

Dette er et kør-selv tilbud. Nærmeste lufthavn ligger 79 kilometer fra campingpladsen i Pula. Find flybilletter her.

 • 1 uges sommerferie i mobile home i Kroatien
  • Afrejseperiode: 22. april – 22. september
  • Rejselængde: 7 dage ( længere tid også muligt)
  • Destination: Umag, Kroatien
  • Hotel: Camping Park Umag
  • Beliggenhed: Direkte ved havet. Tæt på byen Umag
  • Pension: Uden
  • Pris: Fra 1.176,- pr. mobile home
   • Med ophold fra den 5. maj 2018

 

deal-screenshot

camping park umag
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning