fra kr. 2139

Med denne deal fra TravelBird kan I komme på en dejlig familieferie ved Gardasøen. Glæd jer til en 4-stjernet solferie med helpension i Toscolano-Maderno, hvor I kan nyde ‘La Dolce Vita’ – det søde liv – i smukke Italien. Der er masser at lave i området. Når I ikke nyder solen ved hotellets poolområde, kan I spadsere en tur i centrum og opleve den dejlige atmosfære, de traditionelle katolske kirker, de små søde huse og meget andet.

Hvis ikke I vil benytte dette tilbud som et kør-selv tilbud, så er det også muligt at finde fly til lufthavnen i Verona, som ligger cirka halvanden times kørsel væk. Find flybilletterne lige her. 

Familieferie ved Gardasøen

I vil blive indkvarteret på Piccolo Paradiso, som er et 4-stjernet hotel med en høj placering på vestbredden af Gardasøen. Dette bevirker naturligvis, at der er en rigtig smuk udsigt over Gardasøen og det fantastiske blå vand. Hotellet har en tagterrasse med swimmingpool og boblebad, og der er desuden børnebassin, bordtennis og en legeplads til børnene. I vil, hvis I bare er to af sted kunne vælge et Economy dobbeltværelse, og hvis I tager hele familien af sted, kan I eksempelvis vælge et familieværelse med plads til to voksne og to børn. I finder alle detaljer, datoer og priser på TravelBird.dk.

deal-screenshot

garda
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning