fra kr. 449

Smukke Toscana er kendt for sit bløde, bakkede landskab, store skove og vinregioner, og olivenlunde som du møder overalt. Og med denne ferie kommer I til at bo i midten af det hele.

Byen Palazzuolo sul Senio, hvor rejsen går til, har en perfekt beliggenhed midt i Toscanas flotte natur. Her bliver I indkvarteret i lejlighedskomplekset Antico Borgo I Cancelli, der ligger på en bakke med en skøn udsigt over det grønne landskab. Her er to pools, I kan boltre jer i (den ene pool er åben indtil d. 10. september, og den anden er åben indtil 31. august). Der er også legeplads, bowlingbane, bordtennisborde og fodboldbane, så I kommer helt sikkert ikke til at kede jer. Der er en restaurant, hvor der dagligt serveres frokost og aftensmad, og I kan i forbindelse med booking tilkøbe disse måltider.

Toscanas pragtfulde hovedby, Firenze, ligger omkring 75 km fra Palazzuolo sul Senio, og er den perfekte destination, hvis I får lyst til at tage på en dagstur.  Jeg har samlet mine bedste tips til Toscana i denne artikel, så I er godt forbedte, når I drager sydpå: ‘Toscana – Italiens betagende skønhed’.

Familieferie i Toscana

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne skønne ferie.

Prisen for opholdet er fra 449,- pr. person. Men I betaler kun for 2 personer, og eftersom der er plads til op til 5 personer i lejlighederne, kan 3 komme gratis med!

I kan vælge mellem en 2-, 4-, og 5-personerslejlighed. Alle lejlighederne har en terrasse med havemøbler, køkken, en stue med sofa, TV og værdiboks samt et badeværelse med hårtørrer. 2-personerslejlighederne har et soveværelse, mens 4- og 5-personerslejlighederne har to soveværelser.

toscanasgsw

 

 

 

deal-screenshot

toscnamfks
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning