fra kr. 1189

Store grønne skove, klipperige bjerge og naturoplevelser uden lige. Det er hvad Harzen i korte træk kan byde på. Og naturligvis med et væld af fritidsaktiviteter lige fra vandring til mountainbike og wellness. Men også hyggelige byer med bindingsværkshuse og en rig historie.

Der er kort sagt noget for enhver sjæl i Harzen, Tysklands grønne hjerte. Derfor er denne deal fra Travelbird også oplagt som en familieferie. At opholdet på Hotel Panoramic er med all inclusive og endda inklusiv et 1.400 m2 stort pool- og saunaområde er jo kun et plus.

Familieferie i Harzen med all inclusive

Det er som nævnt på Travelbird.dk, at jeg har fundet denne deal til dig. Priserne starter fra 1.189,- pr. person for 3 overnatninger. Men det er også muligt at forlænge opholdet med yderligere en overnatning.

Hotellet, med den panorama-udsigten, ligger i grønne omgivelser ved Bad Lauterberg cirka 4,5 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse.

Indlogeringen sker i lejligheder med plads op til 2 voksne og 2 børn (til og med 13 år) samt en baby op til 2 år, hvor det er også muligt at tilbedre måltider i tekøkkenet. Opholdet er med all inclusive, men inkluderet også fri adgang til pool- og saunaområdet samt fitnesscenteret.

deal-screenshot

Capture43242
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning