fra kr. 949

Da jeg så denne ferie, blev jeg helt nostalgisk. Turen går nemlig til Vimmerby, der er bedst kendt for at være Astrid Lindgrens hjemby. Det var her, hun hentede inspiration til sine fantastiske børnebørger, og det var i Vimmerby, at ‘Alle vi børn i Bulderby’ blev indspillet.

Fem minutter gang fra jeres hytte finder I Astrid Lindgrens Verden, hvor I kan møde alle de kendte og elskede personer fra Lindgrens univers. Sig hej til Pippi Langstrømpe, se Mattisborgen fra Ronja Røverdatter, besøg Karlsson på Taget, og prøv den udfordrende “Jorden-er-giftig”-bane. Hele familien kommer til at hygge sig.

Vimmerby byder også på andre oplevelser. I kan tage på skovtur, hoppe i en af de mange badesøer eller hvad med at besøge bymuseet Näktergalen, som er indrettet i et gammelt træhus fra 1700-tallet. Og kun 25 km fra Vimmerby finder I landsbyen Gibberyd, hvor Emil fra Lønnebergs hus ligger.

Eventyrferie i Astrid Lindgrens Vimmerby

Det er på Travelbird.dk, at I finder denne eventyrferie.

I kan vælge mellem 2, 3, 4 eller 5 dage i en 6- eller 8-personershytte på Oxgården i Vimmerby. På den hyggelige brostensbelagte Bullerbygade ligger de fine sommerferiehytter – “sommarstugor” . Oxgården råder over egen restaurant og en bilfri gård med grillplads, og i receptionen sælges is, kaffe og nybagt brød. Om eftermiddagen afholdes der aktiviteter for børn.

I jeres traditionelle svenske træhytte er der opholdsområde med spiseplads, privat badeværelse og eget køkken med komfur, ovn, mikroovn, køleskab og kaffemaskine. Det nærmeste supermarked ligger kun et kvarters gang væk, og det er også muligt at bestille en morgenmadskurv på Oxgården med frisk brød, bagværk og kaffe.

Vimmerby ligger i Småland, ca. halvvejs mellem Malmø og Stockholm, og køreturen fra København til Vimmerby tager cirka 4 timer.

astrid
Oxgården

 

 

 

deal-screenshot

astrid vimmerby
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning