fra kr. 1999

Er I ikke til sol og strand dagen længere, men derimod aktiviteter og natur i jeres sommerferie. Så er her et tilbud på en uges all inclusive sommerferie i Østrig. Nuvel, her er chancen for sol da nu også ganske stor, men stranden skal I nok kigge langt efter.

Hvad I derimod ikke skal kigge langt efter er Alperne. Jeres hotel, det trestjernet Tyrol & Alpenhof, ligger i Seefeld simpelthen lige midt i Alperne med den storslået natur lige udenfor døren.
På hotellet har I både adgang til til wellnessområdet med pool, sauna og dampbad. Børnene kan hygge sig på legepladsen eller i miniklubben. Og alt efter tilgængeligheden, så tilbyder hotellet også mountainbikes.

En uges all inclusive sensommerferie i Østrig

Det er på Travelbird.dk, at jeg har fundet dette ferietilbud for hele familien.

I bookingen kan I vælge mellem fire forskellige værelser. Fra 3-4 personer og komfort eller standard. Alle værelser har de fornødne faciliteter med badeværelse og hifi.
Jeres ophold med all inclusive omfatter en morgenmadsbuffet, frokostbuffet fra 12-13, eftermiddagskage og snacks fra 15:30-16:30 og en aftensmad  af enten en buffet eller 4-retters menu. Drikkevarer er inkluderet i all inclusive fra klokken 11:00 – 21:00.

Seefeld ligger cariek 11 timers køretur fra den dansk-tyske grænse. I kan også vælge at flyve til lufthavnen i Innsbruck, som ligger 20 km fra Seefeld. I kan finde flybilletter på Momondo.dk.

deal-screenshot

Capture (31)
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning