fra kr. 1006

Dette drømmehotel på Santorini hører ikke til i den helt billige ende. Så er det ligesom på plads. Men når det er sagt, så synes jeg ikke, du skal gå glip af at drømme dig lidt væk på en mandag.

Og hvem ved? Måske har du sparet op eller skal på bryllupsrejse? I så fald er der her det perfekte hotel! Prøv at se denne udsigt.

santorini

 

Apanemo (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 470 anmeldelser) er beliggende på den sydelige del af Santorini nær Den Røde Stand.

Det er det perfekte hotel, hvis du ønsker afslapning i fortryllende omgivelser. Hotellet råder bl.a. over en swimmingpool, gratis wi-fi og parkering. Normalt koster én overnatning på dette drømmehotel 2008,-, men lige nu kan du spare 50 %, således, at prisen er 1006,-. Opholdet er inklusiv morgenmad.

Drømmehotel på Santorini

Det er på Trivago, at I finder hotellet. Det er svært ikke at drømme sig til den skønne, græske ø, når man ser fotos derfra. Hvis I klikker ind på Trivago, finder I mange flere fantastiske billeder fra drømmehotellet. I kan også læse mere om Santorini i min artikel om de smukkeste, græske øer: ‘Grækenlands 10 smukkeste øer‘.

santorini fskjo

 

 

 

deal-screenshot

Santorini screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning