fra kr. 2406

Island kan du opleve et af naturens mest fantastiske syn: det flammende himmelfænomen, vi kender som nordlys. Island er et land af ekstremer. Island er sol, regn, sne, storm og så sol igen – i løbet af fem minutter. Island er naturoplevelser på så højt et niveau, at det er svært at forstå det. Island er kulinariske indspark, der rammer præcist og hårdt. Island er intet mindre end imponerende, charmende og fantastisk. Og du skal opleve landet mindst én gang i løbet af livet.

Drømmehotel på Island

Og hvad er mere passende end at opleve alt dette fra den perfekte base i form af et 4-stjernet Adventure hotel? ION Adventure Hotel er placeret på Hengill-bjerget, 18 km fra nationalparken Thingvellir, som står opført på UNESCO’s verdensarvsliste. Hotellet råder over en restaurant, hvor der serveres nordiske specialiteter, og der er også en bar med panoramaudsigt over det imponerende landskab. Samtlige værelser har gratis wi-fi, satellit-tv, opholdsområde og eget badeværelse.

Hotellet tilbyder også spa og sauna på bestilling, og I kommer til Reykjaviks centrum på under 45 minutters kørsel.

Rejsedatoerne, som jeg har valgt (16. – 18. april), er perfekte til at nyde foråret på Island, hvor dagene bliver længere og vintermørket stille lysne op. Men datoerne kan ændres, hvis I ønsker at rejse på andre tidspunkter. Prøv jer frem inde på Trivago.dk. I kan finde billige flybilletter til IslandMomondo.dk.

 

deal-screenshot

island
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning