fra kr. 4182

Seychellerne er en østat som ligger øst ud for det afrikanske fastlandet i det Indiske Ocean ud for Tanzanias kyst og nord for Madagaskar. Hovedøen er Mahé med hovedstaden Victoria. Øgruppen består af 116 øer, men hvis man regner de mindre øer og skær med er der 155 øer i alt. Seychellerne har et tropisk regnklima. Alle de store øer har smalle kyststriber, med lyse strande og et højt indland.

Drømmehotel på Seychellerne

Det er på Trivago.dk jeg har fundet dette drømmehotel til jer!

Beachcomber Sainte Anne Resort & Spa ligger på en privat ø i et af de største havreservater i Det Indiske Ocean. Resortet har 4 restauranter, hvoraf 3 ligger på stranden. Her serveres et udvalg af forskellige specialiteter, fra fiske- og skaldyrsretter til kreolsk køkken. Der serveres både drikkevarer på stranden og ved hotellets swimmingpool. Der tilbydes forskellige former for aktiviteter til vands og til lands på resortet, som fx. tennis og ture i båd med glasbund, og resortet har også sit eget dykkercenter. Resortets rummelige villaer på har alle aircondition samt udendørs bruser og pavillon. Nogle af villaerne har også egen pool.

Beachcomber Sainte Anne Resort & Spa ligger 10 minutter med båd fra Mahé. Lufthavnen ligger mindre end 15 minutters kørsel fra anløbsbroen.

sey3

Bo på det mest fantastiske drømmehotel på Seychellerne på en privat ø!

deal-screenshot

Skærmbillede 2016-08-14 kl. 14.15.28