fra kr. 1666

Før der er andre, der påpeger det, så kan jeg lige så godt selv slå det fast; dette hotel er ikke i den billige ende 😉 Men der skal være plads til drømme, og de bliver i hvert fald produceret, når du ser billeder fra dette skønne drømmehotel på Mykonos.

Det prisvindende hotel Cavo Tagoo ligger tæt på byen Chora på den vestlige side af Mykonos. Mykonos er en populær ø i Kykladerne, der med sine hvide huse, gyldne strande og behageligt klima charmerer de fleste. – og festerne, naturligvis! Hvis du er på udkig efter en aften som en stjerne, så er dette stedet for dig. Mange insisterer på, at selv Ibiza intet er i forhold til Mykonos, ikke mindst på grund af de filmstjerner, sangere og designere, der tilbringer deres ferie her! Der er også tonsvis af fornemme butikker, du ikke finder på nogen anden græsk ø.

Drømmehotel på Mykonos

Det er på Trivago.dk, du finder Cavo Tagoo. Her finder du også endnu flere imponerende billeder! Jeg har fundet en overnatning i maj, hvor prisen er fra 1666,-. Så det koster altså lidt! Men måske der en en hel særlig ferie i vente, der kræver et ekstraordinært hotel?

Cavo Tagoo råder  bl.a. over en 40 meter lang infinity-pool, og her er også en indendørs swimmingpool. Samtlige værelser byder på en vidunderlig havudsigt. De rummelige værelser, suiter og villaer byder på individuel indretning, og samtlige ferieboliger omfatter spabad.

På hotellet er der en spa-afdeling, der tilbyder traditionelle krops- og ansigtsbehandlinger samt farveterapi, sauna, dampbad og salon-ydelser. Hotellets fitnesscenter ligger ved siden af spaen og gør det muligt for gæsterne at holde sig i form under opholdet. Her er selvfølgelig også restaurant, lounge- og pool bar og skønne solterrasser.

Mykonos

 

 

 

 

 

deal-screenshot

Drømmehotel på Mykonos
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning