fra kr. 2918

Bali er en ø som hører til Indonesien, og det er bestemt en af de smukkeste steder, jeg har besøgt! Bali er en meget populær feriedestination, og det er meget nemt at forstå. Øen er kendt for sine smukke strande, frodige skove og kunst især inden for traditionel og moderne dans, malerier og musik.

Drømmehotel på Bali

Det er på Trivago jeg har fundet dette lækre hotel til jer.

Four Seasons Resort Bali at Sayan ligger midt i de frodige, tropiske dale ved floden Ayung med kun 10 minutters kørsel fra Ubud Palads og Ubuds kunstmarked. Der er 15 minutters kørsel til Abeskoven. Hotellet har udendørs swimmingpool, 4 spisesteder, spa og motionscenter. Fra hotellet tilbydes der biludlejning så I på egen hånd kan udforske området, og personalet hjælper gerne med at arrangere sightseeingture, vandreture eller cykelture.

De luksuriøst indrettede suiter og villaer har alle spiseplads, opholdsstue med sofaer samt egen terrasse med udsigt over de grønne områder. Der er også værdiboks, tv med satellitkanaler og alle soveværelser har påklædningsværelse og eget badeværelse med gratis toiletartikler.

drømbali7

Bo på mit ultimative drømmehotel på Bali, Four Seasons Resort Bali at Sayan 

deal-screenshot

baku