fra kr. 4057

Ud for Brisbanes, Australien, kyst ligger den helt fantastiske øgruppen Whitsunday Islands, og det er her denne drømmerejse går hen. Der er i alt 74 øer i denne gruppe, hvor den største er Hamilton Island hvor der bor omkring 1200 mennesker.

Drømmehotel i Whitsunday Islands

Det er på Trivago.dk jeg har fundet dette fantastiske drømmehotel til jer.

Jeg tager jer med til Hayman Island som er en privat ø der er åben for offentligheden. Denne ø er det ultimative tropiske paradis på det betagende Great Barrier Reef. Her er der kun et enkelt resort One&Only Hayman Island. Dette resort ligger på stranden, mindre end 2 km fra Hayman Island Reef og Whitsunday Lookout. Derudover ligger Cook Lookout og Dolphin Point Lookout ca. 5 km derfra. På resortet er det hele 7 restauranter, bar/lounge, tennisbane, fitnessrum og 2 pools samt børnepool. Resortet har også en marina hvor der tilbydes forskellige vandsportsmuligheder så som kanosejlads og snorkling.

Resortet har 160 værelser alle med king-size seng eller/og 2 enkeltsenge, eget badeværelse med bruser, badekar, hårtørrer, badekåber og toiletartikler. Værelserne har også et lille tekøkken med køleskab og mulighed for at lave te og kaffe. Der er selvfølgelige også TV, telefon, mini-bar, pengeskab og internetadgang.

En overnatning på drømmehotel i Whitsunday Islands på privat ø!

deal-screenshot

haymansnap