fra kr. 3635

Se Venedig og dø – sådan lyder den berømte sætning fra Lone Kellemanns sang ved samme navn. Venedig er en helt unik by og det er klart en by man skal se før man dør. Venedig er en by bygget på vand. Rundt om byen ligger over 100 små øer spredt i Adriaterhavet som gøre Venedig til noget ganske særligt.

Kommer I til Venedig vil jeg klart anbefale det historiske centrum med Sukkenes Bro, Basilica di San Marco og Palazzo Ducale som faste holdepunkter. I de smalle gader og stræder kan I lade jer betage af den fascinerende arkitektur, fra en af byens 400 broer kan I nyde udsigten, og overalt kan I smage på Venedigs udsøgte udvalg af skaldyrsetter, risotto og — ikke mindst — den lokale klassiker, Proseccoen.

Drømmehotel i Venedig

Det er på Trivago.dk jeg har fundet dette helt fantastiske hotel frem til jer.

The Westin Europa & Regina har virkelig en af Venedigs bedste udsigter! Fra hotellet er der en vidunderlig udsigt over Canal Grande. Der er en restaurant og bar med venetiansk indretning og panoramaudsigt. Og hotellet har også en af de bedste placeringer i Venedig. Kun 5 minutters gang fra hotellet ligger Canal Grande, Sukkenes Bro, og Markuskirken. Hotellet har marmor-interiører med flotte og antikke møbler. Det tilbyder luksuriøse omgivelser omkring dit ophold i hjertet af Venedig. I kan sidde på den elegante vinbar inde i hotellet, eller nyde en drink i baren på terrassen med udsigt over Canal Grande. Værelserne er som resten af hotellet er indrettet i den klassiske venetianske stil fra 18-tallet med glaslysekroner, marmor og blå, orange og hvide farver.

venedig3

Bo på det mest fantastiske drømmehotel i Venedig med udsigt over Canal Grande

deal-screenshot

venedig
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning