fra kr. 1344

Dette hotel i Sydtyrol tager jer direkte ind i drømmeland. Når I først er checket ind, så checker I næppe ud igen. Udsigten er simpelthen så bjergtagende, at ét post på Instagram ikke er nok.

Jeg har set mange hoteller før, men ikke nogen endnu som har scoret 5 ud af på 5 Tripadvisor, som dette Miramonti Boutique Hotel gør. Og på Trivago scorer det 93 ud af 100. Det er ikke uden grund, at jeg nu vil sende jer til det sydlige Tyrol, eller nordlige Italien om man vil.

Drømmehotel i Tyrol

Selve hotellet byder først og fremmest på en udsigt, du næppe tager øjnene fra ret længe af gangen. Men hvis du endelig gør, så kan du bevæge dig ned i wellnessområdet og nyde en behandling, spa eller sauna. Eller ja, benytte dig af den udendørspool, hvorfra du naturligvis også har udsigten.

Og hvis du endelig bevæger dig uden for hotellet, så er der både skisportsteder og svævebaner i området omkring hotellet. Mountainbiking og vandring er også en mulighed, hvis du ønsker aktivitet. Se alle mulighederne på hotellet via.

I kan enten flyve dertil fra eksempelvis København til Innsbruck og køre de sidste to timer resten af vejen, eller køre fra Danmark. Der er cirka 12,5 timers køretur fra den dansk/tyske grænse.

 

deal-screenshot

drømmehotel i Tyrol