fra kr. 2941

Byernes by Paris! Denne by er indbegrebet af kærlighed og elegance. Og elegance, og forhåbentlig kærlighed, er præcis hvad I får på dette drømmehotel i Paris. Hotel Plaza Athenee Paris er et yderst udsøgt hotel som ligger i hjertet af Paris. Og det er på dette hotel Carrie Bradshaw fra tv-serien Sex and the City boede med den russiske kunstner Aleksandr Petrovsky, da de flyttede til Paris!

Bo på 5-stjernet drømmehotel i Paris

Det er på Trivago.dk, I finder dette drømmehotel!

Det luksuriøse, 5-stjernede Hotel Plaza Athenee Paris på den prestigefyldte gade Avenue Montaigne har en spa, 5 restauranter, en cocktailbar og sågar en skøjtebane. 5 minutters gang derfra ligger Avenue Champs Elysées som får en hver fashionistas hjerte til at slå et ekstra slag, Cartier, Chanel, Burberry og Louis Vuitton er lige rundt om hjørnet. Metrostationen Alma Marceau ligger 300 m fra hotellet, og Eiffeltårnet ligger et kvarters gang derfra.

Hotellets restauranter serverer amerikansk morgenmad, gastronomiske franske retter, japanske specialiteter og en sommermenu. Hotellets restaurant ledes af kokken Alain Ducasse, der er blevet tildelt en Michelin-stjerne!

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning