fra kr. 2704

Brugerne på Tripadvisor har talt, og hotellet The Oberoi Udaivilas i den indiske by Udaipur er blevet kåret til verdens bedste. Det er ikke svært at se hvorfor. Dette hotel er indbegrebet af luksus!

Drømmehotel i Indien

Det er på Trivago.dk jeg har fundet dette fantastiske hotel til jer.

The Oberoi Udaivilas ligger bredden af ​​Lake Pichola i det historiske kvarter i Udaipur, kun 3 km fra Lake Palace, Bagore-ki-Haveli Museum og Crystal Gallery. Derudover ligger Jag Niwas og Gangaur Ghat Tempelpark ca. 3 km derfra. Hotellet ligger på en luksuriøs halvtreds tønders stor grund med vildtreservat hvor der er rådyr og vildsvin, samt en spektakulære udsigt over de grønne haver og funklende Pichola-søen.

På hotellet er der 2 restauranter, 2 udendørs swimmingpools og et skønt wellnesscenter, som tilbyder massage, ansigtsbehandlinger, body scrub-behandling og kropsbehandlinger, samt aromaterapi og Ayurvedic-behandlinger. Der er kun 87 værelser på det store hotel. Værelserne er på 60 kvm og har alle eget badeværelse med dybt badekar, separat bruser og terrasse. Der er også TV, internet, siddeafdeling, te/kaffemaskine og minibar. Nogle af værelserne har også egen pool!

En overnatning på drømmehotel i Indien som er kåret til verdens bedste!

deal-screenshot

indiensnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning