fra kr. 421

Berlin er altid et hit. Om det er en enkel overnatning i byen eller en hel weekend i den tyske hovedstad, så byder Berlin på en masse oplevelser. På Expedia.dk kan du selv gå på opdagelse blandt de mange gode tilbud på hoteller. I dag har jeg gjort lidt forarbejde for dig, og det er lykkedes mig at finde et cool hotel, der er placeret kun 10 minutters gang fra Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen, og priserne per overnatning er fra 421 kroner.

Dobbeltværelse på hotel i Berlin fra 421 kroner

Tilbuddet finder du hos Expedia.dkArte Luise Kunsthotel (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 242 anmeldelser ) er placeret i Mitte i Berlin. Hotellet er kun en kort gåtur fra seværdigheder som Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen, og derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Potsdamer Platz cirka 2 km derfra.

Alle hotellets værelser er indrettet med forskellige kunstværker, så ikke et værelse er lig med et andet. Der er hårtørrer og wi-fi på alle værelser, og hotellet har en restaurant, og der er kaffe/te i lobbyen. Derudover er der en døgnåben reception, en computerstation og gratis aviser.

Berlin

deal-screenshot

berlin_421
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning