Berlin – Ich liebe dich! I den tyske hovedstad står oplevelserne i kø og venter på jer. Der sker altid noget i Berlin, så det er ikke overraskende, at den tyske hovedstad er en af de mest populære storbyer i Europa at rejse til. Uanset om I tager afsted for at opleve historiske seværdigheder, det vilde natteliv eller shoppe, så kan I få smag for det hele på denne smuttur til et designhotel i Berlin.

Hotellet Nhow Berlin ligger i rolige omgivelser ud til Spree i området ved Kreuzberg og Friedrichschain lidt øst for centrum. Men hotellet i sig selv er også næsten hele besøget værd. Altså, hvis man er til en lidt feminim og futuristiske indretning med lyserøde og lilla nuancer, bløde kurver, der møder kubismen og et utal af sjove detaljer.

Smuttur til et designhotel i Berlin

Expedia.dk har jeg fundet denne superbillige miniferie til et hotel, der helt sikkert får jer til at spærre øjnene op. Nhow er 4* og på én gang både lyst og farvestrålende indrettet.
Denne deal indlogerer jer på et superior dobbeltværelse. For én overnatning samt fly tur/retur kan I komme afsted fra blot 686,- pr. person ved to personer den 26. – 27. marts.

Hvis der skal være ekstra luksus på programmet, eksempelvis hvis en særlig anledning skal fejres, så anbefaler jeg at spørge til opgraderinger til en junior-suite med udsigt til floden. Det vil med garanti være en oplevelse for livet! Se bare billederne inde på Expedia.dk.

Dette designhotel i Berlin Nhow har også sin egen wellnessafdeling, hvor I kan få massage, nyde saunaen eller et tyrkisk bad og meget mere.

Meeeeen da der er en masse ting at opleve og opdage i Berlin, har jeg samlet nogle tips, der sikrer fantastiske dage i byen. Med disse kan I både se de vigtigste seværdigheder og nyde byens stemning. Se dem i artiklen: ‘Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad‘.

seværdigheder i Berlin

deal-screenshot