Oplev San Francisco til halv pris

3 overnatninger i oktober på trestjernet hotel i den kulturelle storby

  • Hotel Trition San Francisco
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Wow Air
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1602

Har du altid drømt om at opleve den kulturelle storby San Francisco? Her er din chance! Udgangspunktet bliver det trestjernet hotel Triton, hvorfra der ikke er langt til hjertet af San Francisco. Du kan i perioden fra 10-13 oktober booke opholdet til under halv pris!

Et blik på Golden Gate Bridge, måske et besøg på den gamle fængselsø Alcatraz eller en tur med de kabeltrukne sporvogne opad byens stejle gader – det er vist på de flestes to do liste, når de besøger denne kulturelle storby, San Francisco.

Og med en gennemsnitstemperatur for denne årstid på lidt over 20 grader, så behøver du ikke pakke den store jakke med.

Hotel Triton San Francisco

Dette helt utrolige farverige hotel er på mange måder en ideel afspejlning af San Francisco, som i den grad er mangfoldighedernes by i USA. Dets spraglede indretning, klassiske amerikanske brandtrappe på facaden og dekorationsklenodier, der tager med på en tidsrejse – alt det tilsammen kan kun få dig til at smile over hele femøren.

Men du skal jo også hele fra Danmark til den amerikanske vestkyst. Fly er det mest oplagte transportmiddel, og for de datoer, hvor jeg har fundet dette billige ophold på Hotel Triton, kan I også få billige flybilletter; 5.599 pr. person for en t/r billet er da ganske rimeligt.

 

deal-screenshot