2 nætter i Utrecht på fedt hotel

Har du oplevet den hippe udgave af Amsterdam?

  • Hotel Mitland
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 844

Du har sikkert allerede oplevet Amsterdam, og er måske også blevet vildt med byen. Men hvad med Utrecht? Denne fjerdestørste by i Nederlandene, som også er den største universitetsby i landet, trækker årligt mere end fem millioner turister til.

Og med dette fede hotel, Mitland, som jeg har her fundet til jer, har I det perfekte udgangspunkt for at opleve denne måske lidt undervurderede storby fra bare 844,- pr. nat i et dobbeltværelse via Trivago, hvis I booker i eksempelvis efterårsferien. Og så har I endda også adgang til indendørs pool og sauna på hotellet samt en fed terrasse udover vandet.

Den hippe udgave af Amsterdam

Og beliggende kun en halv time fra Amsterdam og Schiphol, er det også nemt at komme til denne storby, Utrecht, som lidt er en light udgave af netop Amsterdam uden at være helt så overrendt. Her er også de hyggelige cafeer, kanalmiljøet og kunstmuseerne samt arkitekten Gerrit Rievelds hus, som er på UNECOS verdensarvsliste.

Du kan se Tripadvisor forslag til, hvad du kan opleve i den hippe udgave af Amsterdam, Utrecht HER.

I kan komme hertil med bil, cirka 6,5 timer fra den dansk/tyske grænse, eller tage flyet fra eksempelvis Billund til Amsterdam.

2 nætter på fedt hotel centralt i Utrecht ved kanal- og parkmiljø

deal-screenshot

capture