fra kr. 365

Amsterdam er en skøn storby, der lokker med sin dejlige atmosfære og hyggelige gader. Og nu er der endnu en grund til at besøge den skønne by – nemlig dette nye hotel:

Jaz Hotel Amsterdam er et moderne og cool hotel, der ligger nær Amsterdam ArenA. Der er ikke langt til offentlig transport, så du behøver ikke bekymre dig om at blive placeret langt væk fra Amsterdams skønne centrum. På hotellet er du omgivet af musik, stilfulde faciliteter og venligt personale, og du kan afslutte din dag i Rhythms Bar & Kitchen, hvor du kan forkæle dig selv med nogle udsøgte regionale og internationale retter. Du kan også nyde en kold øl, et glas vin eller deres lækre, hjemmelavet limonade. Glæd jer også til morgenmadsbuffetten, som er en del af opholdet.

Amsterdam byder på en perlerække af fascinerende og spændende attraktioner. Jeg har samlet nogle af de bedste tips til den hollandske hovedstad i denne lille guide: De bedste tips til Amsterdam.

Cool og billigt hotel i Amsterdam

Det er på Travelcircus.dk, at du finder denne rejse. Køreturen til Amsterdam tager cirka 6-7 timer fra den dansk-tyske grænse. Hvis I hellere vil flyve, så kan I finde et fly her!

I bliver indkvarteret på et In-Tune værelse, der er lige så cool og chic, som det er komfortabelt. Værelset har dobbeltseng, opholdsområde og gratis wi-fi. Der er selvfølgelig også eget badeværelse med en afslappende regnskovsbruser, der er så himmelsk, at du aldrig ønsker at komme ud fra badet igen 😉

Opholdet inkluderer også en digital Marco Polo Guide til Amsterdam, der bl.a. omfatter interessante fakta- og sightseeingtips til byen samt en guide til de bedste restauranter, barer og caféer. Derudover rummer den også praktiske råd om emner såsom cykeludlejning, banker, offentlig transport og byrundture.

jazz a,stermfa

deal-screenshot

amsterdam scrren
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning