fra kr. 589

Amsterdam. Suk! Jeg er forelsket. Den hollandske storby er svær ikke at blive tiltrukket af. Stemningen, de hyggelige kanaler, små caféer og de mange shoppingmuligheder. Det er en af de mest populære hovedstæder at tage på storbyferie i i Europa, og det er forståeligt. Alt er i gå-afstand, og hvis du bliver træt i benene, så kan du hoppe på en kanalrundfart og opleve den skønne by fra vandet af.

Og her har jeg fundet et rigtig specielt og cool hotel til jer! Inntel Hotels Amsterdam Zaandam er et 4-stjernet hotel,  der med et bemærkelsesværdig ydre gør sig til. Bygningsstrukturen er opbygget af næsten halvfjerds individuelle, små huse.

Men det er ikke kun facaden, der er imponerende. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam tilbyder fremragende værelser, en Wellness Club med swimmingpool og gratis wi-fi overalt. Hotellet ligger ved siden af Zaandam togstation, hvor toget vil tage dig direkte til centrum af Amsterdam inden for 12 minutter og til Schiphol lufthavn inden for 18 minutter. Det er den perfekte base for en skøn storbyferie i Amsterdam

Jeg har samlet mine bedste tips og tricks i artiklen ‘De bedste tips til Amsterdam‘. Her kan du læse om kulturelle seværdigheder i byen, det legendariske natteliv, shopping og meget mere.

4-stjernet cool hotel i Amsterdam

Klik ind på Trivago.dk, hvis du vil se flere billeder og booke værelse på Inntel Hotels Amsterdam Zaandam.

hotel amsterdam 2

 

 

 

deal-screenshot

screen shote amsterdam
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning