City Hotel Odense

Byferie i H.C. Andersens by - gå på eventyr i de hyggelige gader

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
p.p. from kr. 625

H.C. Andersens fødeby, Odins bopæl og en stolt universitetsby. Odense har mange kendetegn og i senere tid har den, inspireret af eksempelvis København og Aarhus, fået en moderne bydel på deres havneområde.

Mest kendt er byen sikkert for sin eventyrlige baggrund med H.C. Andersen og hans hus centralt i Odense. Flere museer og attraktioner er bygget op på hans navn i byen. Men også andre ting lokker folk fra nær og fjern til, eksempelvis frilandsmuseet Den Fynske Landsby, som illustrerer i 1:1 forhold, hvordan Odense så ud i 1800 tallet. Men også Odense Zoo er et besøg værd med søkøerne som nogle af de største trækplastre!

Og så er der heller ikke langt til eksempelvis Egeskov Slot, Fjord&Bælt museet ved Kerteminde eller den skønne natur ved Fyns Hoved.

Overnatning på City Hotel Odense

Har I fået lyst til at besøge Odense nu? Så mangler I blot en overnatning i Danmarks tredje største by. Jeg har fundet et tilbud på City Hotel Odense, der ligger et lille stenkast fra H.C. Andersens Hus. På min Hotel-Finder kan en overnatning eksempelvis fra den 16. – 17. april bookes til 625,- pr. person ved to personer i et dobbeltværelse.

deal-screenshot

Capture