fra kr. 394

Prag er på top 10, når det kommer til danskernes mest populære rejsemål. Og det er ikke uden grund, for Prag, hovedstaden i Tjekkiet, er en af de smukkeste byer i Østeuropa – og kælenavnet ‘Den Gyldne stad’ understreger dette! I kan glæde jer til betagende arkitektur, fine kunstmuseer og dygtige bryghuse. Jeg har samlet mine bedste tips til byen her: ‘Prag – tips til den perfekte weekend i den tjekkiske hovedstad‘.

Nyd livet på de mange barer og caféer, mens I overvejer, hvilken af byens mange attaktioner, I skal besøge. Udsigten over Vltava-floden er enestående, og I skal helt sikker gå en tur på  Karlsbroen.

Prag er den perfekte destination for en billig og afslappende storbyferie.

Centralt og billigt hotel i Prag

Med en perfekt placering for at udforske seværdighederne i byen, en overdådig morgenmadsbuffet hver morgen og flot indretning, er Red & Blue Design Hotel i Prag det helt rigtige valg, når I skal udvælge et hotel til jeres storbyferie.

Skynd jer ind på Travelcircus.de, hvor I finder tilbuddet.

I bor på et Executive Design Room, og dobbeltværelset er indrettet med en komfortabel seng, gratis wi-fi, et fladskærms-tv, aircondition og udsigt over smukke Prag. Det er ikke svært at slappe af i disse omgivelser 😉

p 1

deal-screenshot

redblue
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning