Campingferie ved Venedig

1 uges ferie i mobile home i Italien ved stranden

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Portofelice Camping Village
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1372

Kører I ofte på kør-selv ferie til Italien om sommeren? Har I så prøvet at bo på campingpladsen Portofelice Camping Village, der ligger i byen Eraclea Mare lige ud til Adriaterhavet? Pladsen har en privat strand samt en forlystelsespark med masser af aktiviteter for både børn og voksne. Og lige nu kan I holde en billig sommerferie her med dette rejsetilbud fra Eurocamp.

I kan nemlig komme afsted i en uge og bo i et hyggeligt mobile home med plads til hele familien fra kun 1.484,- pr. mobile home.

Campingferie ved Venedig

Portofelice Camping Village er en 4* campingplads, der ligger direkte ud til Adriaterhavet i Italien. Herfra tager det jer kun et par minutters gang at komme til pladsens private strand, og I kan nemt køre på dagsudflugt til Venedig eller Verona. På stranden finder I desuden liggestole, parasoller, brusere, omklædning og en strandbar, der serverer kølige drinks og snacks.

Campingpladsen byder også på et stort poolområde med tre pools samt vandrutsjebaner, undervandsmassage og vandfontæner. Her venter derfor masser af sjov og ballade for vandhunde i alle aldre. Er dette ikke nok, kan I besøge campingpladsens forlystelsespark, der har trampoliner, hoppeborge og en mini-go-kart bane. Lige ved siden af forlystelsesparken ligger et enormt restaurant-område, der byder på masser af forskellige lækre retter.

Derudover inkluderer campingpladsens faciliteter et supermarked, en bar, et børnediskotek samt en spillehal med bordtennis og videospil.

I kan vælge imellem at bo i mobile homes af forskellige størrelser.

Dette er et kør-selv tilbud, men I kan finde billige fly til Venedig lige her.

deal-screenshot

Udklip