fra kr. 1422

Kører I ofte på kør-selv ferie til Italien om sommeren? Har I så prøvet at bo på campingpladsen Portofelice Camping Village, der ligger i byen Eraclea Mare, lige ud til Adriaterhavet? Pladsen har en privat strand samt en forlystelsespark med massere af aktiviteter for både børn og voksne. Og lige nu kan I holde en billig sommerferie her med dette rejsetilbud fra Eurocamp.

I kan nemlig komme afsted i en uge og bo i et hyggeligt mobile home med plads til hele familien fra kun 1.422,- pr. mobile home. Læs mere om campingpladsen herunder.

Campingferie ved Venedig

Portofelice Camping Village er en 4-stjernet campingplads, der ligger direkte ud til Adriaterhavet i Italien. Herfra tager det jer kun et par minutters gang at komme til pladsens private strand, og I kan I nemt køre på dagudflugt til Venedig eller Verona. På stranden finder I desuden liggestole, parasoller, brusere, omklædning og en strandbar, der serverer kølige drinks og snacks.

Campingpladsen byder også på et stort poolområde med 3 pools samt vandrutsjebaner, undervandsmassage og vandfontæner. Her venter derfor massere af sjov og ballade for vandhunde i alle aldre. Er dette ikke nok, kan I besøge campingpladsens forlystelsespark, der har trampoliner, hoppeborge og en mini-go-kart bane. Lige ved siden af forlystelsesparken ligger et enormt restaurant-område, der byder på massere af forskellige lækre retter.

Derudover inkluderer campingpladsens faciliteter et supermarked, en bar, et børnediskotek samt en spillehal med bordtennis og videospil.

I kan vælge imellem at bo i mobile homes af forskellige størrelser. Disse har plads til 4-7 personer og har private badeværelser og air condition.

Dette er et kør-selv tilbud, men I kan finde billige fly til Venedig lige her.

deal-screenshot

camping
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning