fra kr. 2496

Hvordan lyder det at holde sommerferie ved Bodensee, Tysklands svar på Gardasøen? Med dette rejsetilbud fra Eurocamp kan hele familien nemlig komme på en spændende campingferie i Tyskland. Campingpladsen Gitzenweiler Hof ligger i byen Lindau i bundesstaten Bayern. Her er I tæt på byen Friedrichahafen, der ligger ud til Bodensee, og hvor I kan gå hyggelige ture langs det dybblå vand, slentre langs havnepromenaden eller slappe af på de charmerende fortovscaféer. I kan også besøge nabobyen Meersburg og dets vinmarker eller bestige det 1000 meter høje bjerg Pfänder, hvorfra I har en fantastisk udsigt over søen. I kan desuden besøge Dornier-museet for luftfart, hvor I kan se en række forskellige modelfly.

Campingferie i Tyskland

Campingpark Gitzenweiler Hof er en stor og børnevenlig campingplads, der ligger tæt på skov, sø og flere hyggelige byer. På campingpladsen kan ungerne løbe frit omkring på pladsens helt egen bondegård, i den biodynamiske køkkenhave eller danse på børnediskoteket. Pladsen har 2 swimmingpools, hvoraf den ene er en børnepool. Derudover er der på campingpladsen mulighed for at spille basketball, fodbold, ro i kano eller ride på heste. Bliver I sultne, finder I flere restauranter både på campingpladsen og i nærområdet, der blandt andet serverer traditionelle bayeriske retter. Campingpladsen er meget populær og har 5-stjerner.

I kan selv vælge, om I vil bo i mobile home eller et bungalowtelt. Dette tilbud er baseret på 6 nætter i bungalowtelt med plads til 6 mennesker. Men det står jer frit for at opgradere til et mobile home eller forlænge ferien med flere nætter. I kan være afsted i op til 14 nætter.

Dette er et kør-selv tilbud. I kan alternativt finde billige flybilletter til München på Momondo. Herfra tager det 2 timer at køre til campingpladsen.

 • 1 uges familievenlig campingferie ved Bodensee i Sydtyskland
  • Afrejseperiode: 28. april – 29. september 2018
  • Rejselængde: 6 nætter (1-14 nætter muligt)
  • Destination: Lindau, Tyskland
  • Hotel: Campingpark Gitzenweiler Hof
  • Pension: Uden
  • Pris: Fra 2.496,- pr. bungalowtelt ved 6 nætter
   • Med ankomst den 24. juni 2018

deal-screenshot

bodensee
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning