Campingferie i Tyskland

1 uges familievenlig campingferie pĂĽ 5* campingplads ved Bodensee i Sydtyskland

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har Ìndret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne pü ferietilbuddene pü dette website Ìndrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dÊt øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
 • Hotel Campingpark Gitzenweiler Hof
 • Stjerner
p.p. from kr. 561

Hvordan lyder det at holde sommerferie ved Bodensee, Tysklands svar pü Gardasøen? Med dette rejsetilbud fra Eurocamp kan hele familien nemlig komme pü en spÌndende campingferie i Tyskland. Campingpladsen Gitzenweiler Hof ligger i byen Lindau i bundesstaten Bayern. Her er I tÌt pü byen Friedrichahafen, der ligger ud til Bodensee, og hvor I kan gü hyggelige ture langs det dybblü vand, slentre langs havnepromenaden eller slappe af pü de charmerende fortovscafÊer. I kan ogsü besøge nabobyen Meersburg og dets vinmarker eller bestige det 1000 meter høje bjerg Pfänder, hvorfra I har en fantastisk udsigt over søen. I kan desuden besøge Dornier-museet for luftfart, hvor I kan se en rÌkke forskellige modelfly.

Campingferie i Tyskland

Campingpark Gitzenweiler Hof er en stor og børnevenlig campingplads, der ligger tÌt pü skov, sø og flere hyggelige byer. Pü campingpladsen kan ungerne løbe frit omkring pü pladsens helt egen bondegürd, i den biodynamiske køkkenhave eller danse pü børnediskoteket. Pladsen har to swimmingpools, hvoraf den ene er en børnepool. Derudover er der pü campingpladsen mulighed for at spille basketball, fodbold, ro i kano eller ride pü heste. Bliver I sultne, finder I flere restauranter büde pü campingpladsen og i nÌromrüdet, der blandt andet serverer traditionelle bayeriske retter. Campingpladsen er meget populÌr og har 5*.

I kan selv vĂŚlge, om I vil bo i mobile home eller et bungalowtelt. Dette tilbud er baseret pĂĽ 7 nĂŚtter i bungalowtelt med plads til 6 personer (maks. 4 voksne).

Dette er et kør-selv tilbud. I kan alternativt finde billige flybilletter til Mßnchen. Herfra tager det to timer at køre til campingpladsen.

 • 1 uges familievenlig campingferie ved Bodensee i Sydtyskland
  • Destination: Lindau, Tyskland
  • Afrejseperiode: 28. april – 29. september 2019
  • RejselĂŚngde: 7 nĂŚtter (1-21 nĂŚtter muligt)
  • Hotel: Campingpark Gitzenweiler Hof
  • Pension: Uden
  • Pris: Fra 561,- pr. bungalowtelt med plads til 6 personer (maks. 4 voksne)
   • Eksempelvis fra 5. – 12. maj 2019

Se flere campingferier

deal-screenshot

Capture