Camping i Sønderjylland

3, 5 eller 7 nætter i lækre hytter på Frigård Camping

  • Stjerner
p.p. from kr. 1079

Den regnvåde danske sommer må da snart være slut? Jeg satser i hvert fald på sol fra nu af og resten af sommeren. Så hvorfor ikke også holde det sidste af dette års sommerferie i Danmark?
Jeg er lige faldet over dette skønne campingtilbud i Sønderjylland. Og tro nu ikke, at det er noget med at slå telte op i stormvejr på en gennemblødt græsplæne. Nej, der er tale om luksushytter med plads op til 6 personer. Fra hemsen er der frit udsyn til stjernehimlen om natten, og køkkenet er fuldt udstyret. I har også en tv-stue med dvd-afspiller mm.
Men vi er slet ikke færdige med herlighederne endnu. I har nemlig også adgang til campingspladsen wellnessområde med sauna og pool. Og så kan I se frem til en velkomstgave, når I åbner døren ind til hytten – ikke engang jeg ved, hvad denne gave er.

Men det behøver slet ikke at være sommer for at I kan tage på campingferien her. Tilbudet gælder nemlig helt frem til slutningen af december i år. Og I kan tage både 3, 5 eller 7 nætter her.

Camping i Sønderjylland

Det er på Travelbird.dk, at I finder det campingferietilbud til Frigård Camping i Kollund. Tilbudet starter fra 1.079,-

Campingpladsen ligger ud til Flensborg Fjord. Og der er heller ikke langt til grænsen, hvis I føler for at kombinere jeres campingferie med lidt grænsehandel.
På campingpladsen finder I også en legeplads, har gratis parkering og så er der WiFi.

deal-screenshot

Capture