fra kr. 315

Smilets By, Aros, Århus eller Aarhus – For Progress. Kært barn har mange navne. Og Danmarks næststørste by er bestemt en kær by. Du får storbyfølelsen på den hyggelige måde. Med sin beliggenhed i bunden af Aarhusbugten er vandet og kyststrækningen bestemt blevet en stor del af Aarhus’ identitet.

Men den gamle by, med rødder tilbage fra Vikingetiden, har bestemt mere at byde på. Eksempelvis netop Den Gamle By. Eller kunstmuseet ARoS med den ikoniske regnbue-gang tegnet af Olafur Eliasson eller Rådhustårnet tegnet af Arne Jakobsen. Gågademiljøet, især omkring åen, eller den nye hippe bydel, Aarhus Ø med Dokk1 som den bærende kulturinstution er også steder, der er værd at slentre forbi, når du er på byferie i Aarhus.

Tilbud: Middag for 2 på Lyng Dal Restaurant – fra 395,- pr. person

Byferie i Aarhus på Zleep Aarhus

Nu er jeg måske så småt ved at have solgt dig til Aarhus? Så mangler du blot et sted at sove. En sådan mulighed er Zleep Aarhus. Med sin beliggenhed ved udmundingen af Aarhus Å, ved den nye bydel Aarhus Ø og tæt på mange seværdigheder og trafikale knudepunkter, så kan du ikke bo meget bedre.
Og når overnatning i et dobbeltværelse samtidigt kan gøres fra 271,- pr. person på datoer midt i juli, så er vi ude i rigtigt godt tilbud. Det er på Trivago.dk, at jeg har fundet dette tilbud til dig.

Zleep Aarhus er indrettet i en rå stil med rene linier og moderne møbler. Her er værelser med plads til 2, 3 og 4 personer.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning