Smilets By, Aros, Århus eller Aarhus – For Progress. Kært barn har mange navne. Og Danmarks næststørste by er bestemt en kær by. Du får storbyfølelsen på den hyggelige måde. Med sin beliggenhed i bunden af Aarhusbugten er vandet og kyststrækningen bestemt blevet en stor del af Aarhus’ identitet.

Men den gamle by, med rødder tilbage fra Vikingetiden, har bestemt mere at byde på. Eksempelvis netop Den Gamle By. Eller kunstmuseet ARoS med den ikoniske regnbue-gang tegnet af Olafur Eliasson eller Rådhustårnet tegnet af Arne Jakobsen. Gågademiljøet, især omkring åen, eller den nye hippe bydel, Aarhus Ø med Dokk1 som den bærende kulturinstution er også steder, der er værd at slentre forbi, når du er på byferie i Aarhus.

Tilbud: Middag for 2 på Lyng Dal Restaurant – fra 395,- pr. person

Byferie i Aarhus på Radisson Blu i Påsken

Nu er jeg måske så småt ved at have solgt jer til Aarhus? Så mangler I blot et sted at sove. En sådan mulighed er Radisson Blu Scandinavia Hotel. Med sin beliggenhed lige ved siden af ARoS er I lige hjertet af kulturen. Samtidigt er det ikoniske rådhus at skue fra hotellets vinduer.

Trivago.dk har jeg fundet et påsketilbud til jer. 3 dage fra Langfredag til Påskesøndag fra bare 870,- pr. person ved to personer.

Læs også: Rejseguide til Aarhus

deal-screenshot

Capture