Broholm Slot på Sydfyn

Overnatning, gourmetmiddag samt kaffe og hjemmebagt kage

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Broholm Slot
fra kr. 1150

I idylliske omgivelser på det sydlige Fyn ligger Broholm Slot. Kun en voldgrav og en herregårdssø adskiller det 700 år gamle slot fra naturen.

Igennem 13 generationer har slottet været familieejet og huset både konger og andre adelige. Kulturen er en stor del af historien på Broholm Slot, og den opleves bedst igennem et slotsophold. Hvem ved, måske får I lov at overnatte i Alexandra-suiten eller Edel Maris værelse. På Broholm slot er ingen værelser ens. Men alle værelser byder på det klassiske og historiske i en spændende forening med et moderne touch.

Romantisk slotsophold ved Broholm Slot

Det er på DuGlemmerDetAldrig.dk, jeg har fundet dette spændende slotsophold ved Broholm Slot, som inkluderer morgenmad, en 3-retters gourmetmiddag samt en eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage til.

Oplevelsen købes som et gavekort, der kan benyttes inden for to år fra købsdato. Prisen starter fra 2.299,- for to personer ved overnatning i dobbeltværelse på en hverdag. Men det er muligt at opgradere til en suite eller weekendbesøg.

deal-screenshot

Capture