fra kr. 626

Jeg bliver aldrig træt af at lede efter gode hoteltilbud fra Berlin. Og dette 4-stjernet hotel i byen er i særdeleshed et af de gode steder!

Tilbuddet inkluderer minimum 2 overnatninger på 4-stjernet hotel i Berlin inkl. morgenmadsbuffet samt fri adgang til wellness-område, prisen er fra 626,- pr. nat.

I den tyske hovedstad står oplevelserne i kø og venter på dig. Der sker altid noget i Berlin, så det er ikke overraskende, at den tyske hovedstad er en af de mest populære storbyer i Europa at rejse til. Uanset om du tager afsted for at opleve historiske seværdigheder, det vilde natteliv eller shoppe, så er en weekendtur i Berlin en god ide.

Da der er en masse ting at opleve og opdage, har jeg samlet nogle tips, der sikrer fantastiske dage i byen. Med disse kan du både se de vigtigste seværdigheder og nyde byens stemning. Se dem i artiklen: ‘Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad‘.

Bo på 4-stjernet hotel i Berlin

Hvis et ophold på 4-stjernet hotel i Berlin lyder som en god idé, så klik forbi Travelcircus.dk. Du må endelig ikke lade dig afskrække af, at sitet er på engelsk. Priserne er i danske kroner, og det er ganske ligetil at bestille et ophold.

I bor på Almodovar Bio Hotel Berlin (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 183 anmeldelser), der er beliggende i Friedrichshain, i det centrale Berlin. Det er et interessant og spændende område med masser af barer, caféer, natklubber og modebutikker.

Som navnet antyder, så er dette et hotel, der går op i miljøet! De naturlige materialer, der anvendes til indretning af Almodovar Bio Hotel Berlin, afspejler hotellets atmosfære og stemning. Her kan I glæde jer til en vegetarisk morgenmadsbuffet. Bardot Bistro på hotellet har fokus på mad og drikkevarer, der stammer fra økologisk landbrug. Højt oppe over tagene i Berlin finder i hotellets spa- og wellnessområde. Det er det perfekte sted at slappe af efter en begivenhedsrig dag.

I bliver indkvarteret på superior-dobbeltværelser, der er 21 – 28m² stort.  Det er indrettet med en komfortabel dobbeltseng, en stol, et skrivebord og bogreol, en organisk minibar, telefon, tv og gratis wi-fi. I finder også yoga-måtter, hvis I ønsker at starte dagen med en solhilsen.

ber youa
Hotellet tilbyder afslappende wellness-område

 

 

 

 

 

 

deal-screenshot

berlin traveæ
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning