fra kr. 514

Tysklands andenstørste by byder på mange farverige og underholdende oplevelser: Den berømte og berygtede Reeperbahn, byens berømte gade, hvor nattelivet udfolder sig, barokkirken St. Michaelis, Hamburgs signaturvartegn, og shoppinggaden Moenckebergstrasse. Og byen ligger blot få timers kørsel fra Danmark, så det er den perfekte destination for en storbyferie.

Og her har jeg fundet det perfekte prisvindende hotel til jer! Det super trendy east Hamburg hotel ligger i det hippe kvarter St. Pauli og er perfekt beliggende for at udforske byen. Hotellet er indrettet med moderne arkitektur, og her tilbydes luksuriøse spa-faciliteter og lækre kulinariske delikatesser. Om aftenen kan I slappe af på hotellets terrasse med en cocktail eller et glas vin.

Opholdet er inklusiv morgenmad, og her kan I vælge mellem en lækker croissantmorgenmad i Yakshi bar eller en større morgenbuffet i east Hamburgs restaurant. Og når I er blevet sultne efter en dags sightseeing, kan I komme tilbage til east Hamburg og nyde nogle af de sensationelle sushikreationer på Yakshi bar. Hotellet har også to barer, Bacardi Lounge og Bombay Lounge, der kan prale med mere end 250 cocktails på menukortet.

Bo på prisvindende hotel i Hamburg

Det er på Travelcircus, at I finder dette hotel, der har vundet TripAdvisors udmærkelsescertifikat, som gives til hoteller, som konsekvent får gode anmeldelser fra de rejsende.

Jeres rummelige 35m² store værelse har moderne faciliteter såsom en ekstra komfortabel kingsize-seng, en mini-bar, sikkerhedsboks, skrivebord, Sky-tv og gratis wi-fi. På jeres badeværelse har I enten et badekar eller regnskovs bruser.

Hvis I har brug for afslapning,  så kan I gratis benytte jer af hotellets spafaciliteter. Derudover indeholder dette tilbud også en digital guide, der giver jer sightseeing og kulturtips til byen, forslag til et bredt udvalg af restauranter og barer, og praktiske råd om emner såsom cykeludlejning, offentlig transport og byrundture.

Hvis du vil flere tips til din ferie i Hamborg, så læs min artikel “Hamborg – de bedste tip til en weekendtur i storbyen“.

øst 2

Leder du efter flere billige ferier i Hamborg på fede hoteller? Prøv at tage et kig på min tilbudsside “Rejser til Hamburg – Holidayguru.dk

deal-screenshot

capture