fra kr. 588

Ah, Berlin. Den tyske hovedstad har meget at byde på. Om du er til kulturelle oplevelser og underholdning, så har Berlin noget for dig. Friedrichshain, området hvor dette hotel ligger, er kendt for at være et område med stor kulturel diversitet, unikke barer, cafeer, natklubber, modebutikker og et blomstrende kunstnerisk område. Så alt i alt, et af Berlins mest trendy områder! Hotellet ligger i gåafsted fra kendte kulturelle serværdigheder som Stasi Museet og East Side Gallery, hvor du kan se resterne af Berlinmuren.

Centralt økohotel i Berlin

Hvis 2 nætter på et lækkert økohotel lyder som noget for dig, så klik ind på Travelcircus og book dit ophold nu. Det er ligetil. Og selvom hjemmesiden er på engelsk, er alle priser i danske kroner.

Det 4-stjernede Almodovar Biohotel er indrettet med naturmaterialer for at afspejle det kreative og miljøbevidste område, Friedrichshain, hvor hotellet ligger. Hotellets restaurant serverer lækre vegetariske og økologiske retter, og der er også et spa og wellness-område med udsigt over Berlins tage. Adgang til spa og wellness-området er inkluderet i tilbuddet, og det er muligt at tilkøbe forskellige former for massage og ansigtsbehandlinger.

Værelset I skal bo på er et Superior dobbeltværelse med store vinduer og flot indretning med møbler i naturmaterialer. Værelset har en komfortabel dobbeltseng, skrivebord med stol, bogreol, mini-bar med økologiske varer, telefon, tv og gratis wifi. Der er også yogamåtter, så I kan starter dagen med en solhilsen og lidt fordybelse.

deal-screenshot

Biohotel1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning