fra kr. 856
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Ah, Berlin. Den tyske hovedstad har meget at byde på. Om du er til kulturelle oplevelser og underholdning, så har Berlin noget for dig. Friedrichshain, området hvor dette hotel ligger, er kendt for at være et område med stor kulturel diversitet, unikke barer, cafeer, natklubber, modebutikker og et blomstrende kunstnerisk område. Så alt i alt, et af Berlins mest trendy områder! Hotellet ligger i gåafsted fra kendte kulturelle serværdigheder som Stasi Museet og East Side Gallery, hvor du kan se resterne af Berlinmuren.

Hvis du vil have et overblik over de mange seværdigheder i Berlin og allerede på forhånd booke din entré, så kan du tage et kig forbi Tiqets.com.

Læs også “Berlin – tips til den perfekte weekend

Centralt økohotel i Berlin

Hvis 2 nætter på et lækkert økohotel lyder som noget for dig, så klik ind forbi Travelcircus og book dit ophold nu.

Det 4-stjernede Almodovar Biohotel er indrettet med naturmaterialer for at afspejle det kreative og miljøbevidste område, Friedrichshain, hvor hotellet ligger. Hotellets restaurant serverer lækre vegetariske og økologiske retter, og der er også et spa og wellness-område med udsigt over Berlins tage. Adgang til spa og wellness-området er inkluderet i tilbuddet, og det er muligt at tilkøbe forskellige former for massage og ansigtsbehandlinger.

Værelset I skal bo på er et Superior dobbeltværelse med store vinduer og flot indretning med møbler i naturmaterialer. Værelset har en komfortabel dobbeltseng, skrivebord med stol, bogreol, mini-bar med økologiske varer, telefon, tv og gratis wifi. Der er også yogamåtter, så I kan starter dagen med en solhilsen og lidt fordybelse.

deal-screenshot

Capture