fra kr. 2232

Bo i en grotte? Dette lyder umiddelbart ikke som det bedste tilbud, men lad dig ikke narre, for her er der tale om et helt specielt hotel i en grotte!

I den sydlige region Basilicata i Italien finder I den specielle by Matera, der er kendt for sine sassi-grotter med indbyggede hoteller og boligere. Du kan også snuble over en kirke eller to indlejret i bakken, bygget af basilianske munke i det ottende og niende århundrede. Mange af disse kirker forbliver låst, men nogle er åbne for besøgende gennem en tourguide – jeg vil stærkt anbefale, at du tager en guidet tur!

Men nu til det vigtigste! Sextantio Le Grotte Della Civita er navnet på det spektakulære og specielle hotel, som er værd at tage et kig på!

Jeg tror faktisk aldrig, jeg har set et lignende hotel. Værelser og suiter er i store huler og har antikke møbler og enkel indretning.

3694295_38_z

Bo I en grotte i Italien!

Det er på Trivago, at I finder dette specielle hotel. Her finder I også meget mere information og kan se endnu flere inspirerende billeder. Det er ikke verdens billigste hotel, det skal jeg gerne indrømme. Men det er muligt at finde overnatninger, hvor du kan spare lidt penge. I dette tifælde har jeg fundet en overnatning i juni, hvor du kan spare 30 %, og dermed er prisen 2232,- pr. nat i et dobbeltværelse.

trivago hotel

 

 

 

deal-screenshot

trivago screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning