fra kr. 815

Paradisstrande med hvidt, blødt sand og et azurblåt hav. Det er kulisserne på Mauritius, der er placeret i Det Indiske Ocean, og hvor I lige nu kan sikre jer overnatning på luksushotel til en fantastisk pris. I juli har jeg fundet overnatningsdato, hvor prisen er 815,- pr. nat i et superior-værelse med plads til 3 personer.  I kan bl.a. glæde jer til at dase i denne pool.

zilwa

Dette hotel på Mauritius skaber de perfekte rammer for en dejlig ferie. Belligenhed ved stranden, 6 restauranter og 2 barer/lounger,  spa med fuld service og udendørs tennisbane er bare et par af de faciliteter, som det 4-stjernede hotel, Zilwa Attitude (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 1483 anmeldelser), tilbyder.

Bo billigt på lækkert hotel på Mauritius

Det er på Trivago, at I finder dette skønne hotel. I kan finde flybilletter lige her!

Jeres værelse er enten indrettet med to enkeltsenge eller en dobbeltseng og en sovesofa. Det 35 kvadratmeter store værelse råder over en møbleret balkon eller gårdhave med udsigt mod haven. Værelset er bl.a. indrettet med tv, kaffe-/temaskine, minibar (med en række gratis produkter), gratis wi-fi, badeværelse og aircondition.

zilwa væresle

 

 

 

 

deal-screenshot

maurtius
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning