Jeg bliver aldrig træt af at lede efter et godt tilbud på et hotel i Berlin. Og dette hotel, Steigenberger Hotel Berlin, som jeg har fundet på Travelcircus, er i særdeleshed et af de gode!

  • Tilbuddet inkluderer bl.a.:
    • 2 – 5 nætter for to personer i et Superior Double Room
    • Morgenmadsbuffet
    • Steigenberger Berlin Travel Card, der giver fri benyttelse af offentlig transport i Berlin og Potsdam
    • Adgang til hotellets 500m² store, luksuriøse spa-område med sauna, message og fitnessudstyr

I den tyske hovedstad står oplevelserne i kø og venter på dig. Der sker altid noget i Berlin, så det er ikke overraskende, at den tyske hovedstad er en af de mest populære storbyer i Europa at rejse til. Da der er en masse ting at opleve og opdage, har jeg samlet nogle tips, der sikrer fantastiske dage i byen. Se dem i artiklen: ‘Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad‘.

Bo billigt på centralt hotel i Berlin

Hvis et ophold på 5-stjernet hotel i Berlin lyder som en god idé, så klik forbi Travelcircus.de. Du må endelig ikke lade dig afskrække af, at sitet er på engelsk. Priserne er i danske kroner, og det er ganske ligetil at bestille et ophold.

I bor på Superior dobbeltværelse, der er moderne indrettet og råder over et fladskærms-tv, sikkerhedsboks, lydtætte vinduer, en mini-bar, en kop kaffe- og temaskine samt gratis wi-fi.

Hotellet er placeret tæt på Kurfürstendamm og Berlin Zoo, og har et ideelt udgangspunkt for at udforske den historiske tyske by. Og med offentlig transport, så tæt på hotellet, kan I hurtigt nå Brandenburger Tor, Rigsdagen og Checkpoint Charlie. Opholdet inkluderer fri adgang hotellets spa-område, der er udstyret med sauna, dampbad og massagerum, og hvis I ønsker sved på panden, så kan I gøre brug af de forskellige sportsfaciliteter, som hoteller råder over.

Et ophold på Steigenberger Hotel Berlin starter hver dag på den bedst tænkelige måde med en lækker morgenmadsbuffet, så I har masser af energi, når byen skal udforskes.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning