fra kr. 439

Jeg bliver aldrig træt af at lede efter et godt tilbud på et hotel i Berlin. Og I, mine dejlige venner, I bliver aldrig trætte af storbyferier i den tyske hovedstad. I hvert fald ikke ifølge tal, der viser, at det mest populære rejsemål blandt danskerne i 2015 var Berlin.

Og dette hotel centralt i byen er i særdeleshed et af de gode!

  • Tilbuddet inkluderer:
    • 1 – 4 nætter for to personer i et Superior Double Room
    • Morgenmadsbuffet
    • 90 minutters guidede City-Tour
    • Adgang til hotellets luksuriøse spa-område med sauna, message og fitnessudstyr

Og nu kommer det bedste; Prisen. Den er nemlig fra 439,- pr. person. Så er der også råd til shopping.

I den tyske hovedstad står oplevelserne i kø og venter på dig. Der sker altid noget i Berlin, så det er ikke overraskende, at den tyske hovedstad er en af de mest populære storbyer i Europa at rejse til. Uanset om du tager afsted for at opleve historiske seværdigheder, det vilde natteliv eller shoppe, så er en weekendtur i Berlin en god ide. Inklusiv i dette tilbud er en city-tour, der foregår på floden Spree. Herfra oplever i Berlins historie på tæt hånd, mens I kan nyde en dejlig bådtur.

Da der er en masse ting at opleve og opdage, har jeg samlet nogle tips, der sikrer fantastiske dage i byen. Med disse kan du både se de vigtigste seværdigheder og nyde byens stemning. Se dem i artiklen: ‘Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad‘.

Bo billigt på centralt hotel i Berlin

Hvis et ophold på 5-stjernet hotel i Berlin lyder som en god idé, så klik forbi Travelcircus.dk. Du må endelig ikke lade dig afskrække af, at sitet er på engelsk. Priserne er i danske kroner, og det er ganske ligetil at bestille et ophold.

I bor på Steigenberger Hotel am Kanzleramt (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 1702 anmeldelser) i centrum af Berlin. I er tæt på Brandenburger Tor, Rigsdagsbygningene og den berømte Berlinmur. Hotellet har et ideelt udgangspunkt for at udforske den historiske tyske by. Og med offentlig transport, så tæt på hotellet, kan I hurtigt nå Kreuzberg og Friedrichshain. Steigenberger Hotel er et ideelt valg for en storbyferie i Berlin. 

Jeres Superior dobbeltværelse er moderne indrettet og råder over et fladskærms-tv, en sikkerhedsboks, lydtætte vinduer, en mini-bar, en kop kaffe- og temaskine samt gratis wi-fi.

Opholdet inkluderer fri adgang hotellets spa-område, der er udstyret med sauna, dampbad og massagerum, og hvis I ønsker sved på panden, så kan I gøre brug af de forskellige sportsfaciliteter, som hoteller råder over. Bl.a. motionscykel og løbebånd.

Et ophold på Steigenberger Hotel am Kanzleramt starter hver dag på den bedst tænkelige måde med en lækker morgenmadsbuffet. Maden er tilberedt af friske, sunde og økologiske produkter, så I har masser af energi, når byen skal udforskes.

berlin foto

 

 

 

deal-screenshot

BERLIN NY
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning