fra kr. 439

Jeg bliver aldrig træt af at lede efter gode hoteltilbud fra Berlin. Og dette 5-stjernede hotel i byen er i særdeleshed et af de gode steder!

 • Tilbuddet inkluderer:
  • 1 – 4 nætter for to personer i et Superior Double Room
  • Morgenmadsbuffet
  • Billet til ‘The story of Berlin’ – et interaktivt museum, hvor I oplever Berlins historie fra de sidste 800 år
  • Steigenberger Berlin Travel Card, der giver adgang til at benytte offentlig transport i Berlin og Potsdam
  • Adgang til 500m² stort spa/wellness-område med pool, sauna og fitnessudstyr

Og nu kommer det bedste; Prisen. Den er nemlig fra 439,- pr. person. Så er der også råd til shopping.

I den tyske hovedstad står oplevelserne i kø og venter på dig. Der sker altid noget i Berlin, så det er ikke overraskende, at den tyske hovedstad er en af de mest populære storbyer i Europa at rejse til. Uanset om du tager afsted for at opleve historiske seværdigheder, det vilde natteliv eller shoppe, så er en weekendtur i Berlin en god ide.

Da der er en masse ting at opleve og opdage, har jeg samlet nogle tips, der sikrer fantastiske dage i byen. Med disse kan du både se de vigtigste seværdigheder og nyde byens stemning. Se dem i artiklen: ‘Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad‘.

Bo billigt på 5-stjernet hotel i Berlin

Hvis et ophold på 5-stjernet hotel i Berlin lyder som en god idé, så klik forbi Travelcircus.dk. Du må endelig ikke lade dig afskrække af, at sitet er på engelsk. Priserne er i danske kroner, og det er ganske ligetil at bestille et ophold.

I bor på Steigenberger Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 1935 anmeldelser) i centrum af Berlin. I er tæt på den berømte Kurfürstendamm, attraktioner som KaDeWe og Berlin Zoo kan nås på blot et par minutter, og I er kun en kort offentlig transporttur væk fra Brandenburger Tor, Rigsdagen, Checkpoint Charlie og Potsdamer Platz. Steigenberger Hotel er et ideelt valg for en storbyferie i Berlin. 

Jeres rummelige 24m² store Superior-dobbeltværelse er indrettet med en behagelig og komfortabel seng, aircondition, minibar, fladskærms-tv med Sky-kanaler, en telefon, et stort skrivebord, værdiboks og gratis wi-fi. Badeværelset er udstyret med en himmelsk regnskovsbruser, samt et toilet, kosmetikspejl og hårtørrer.

berling g jos

 

 

 

 

deal-screenshot

berlin screen